Mano Gargždai



Gargždiškiai trumpiausią naktį švęsti galės ir piliakalnyje, ir parke

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

Jau tampa tradicija, kad gargždiškius ir miesto svečius trumpiausią metų naktį švęsti kviečia ir Gargždų kultūros centras, ir Gargždų miesto bendruomenė.

 

Birželio 23 d., vakarėjant, susiburti į Gargždų (Kalniškės) piliakalnį tradiciškai kvies Kultūros centras, kur 20 val. prasidės Rasų šventė „Vasarvidžio virsmas“.

Šventėje dalyvaus žolininkės Genovaitė Rauktienė ir Giedrė Bružienė, koncertinę programą atliks Dauparų skyriaus kaimo kapela „Šešios bačkos“, Kvietinių skyriaus folkloro ansamblis „Kvėitys“, šokių ir dainų ansamblis „Minija“, folkloro ansamblis „Cyrulelis“, skrabalais gros Karolis Šileika.

Gargždų kultūros centro kolektyvas kviečia į šventę atvykti pasidabinus lauko gėlių vainikais bei baltais drabužiais, kad laumės nenužiūrėtų. Savo patogumui atsineškite pledus.

20 val. Gargždų miesto parke („Ežio“ aikštelėje) prasidės bendruomenės organizuojama Joninių šventė. Koncertinę programą susirinkusiems dovanos Klaipėdos kolektyvai „The Voiceless“ ir „Lotus, atlikėja iš Kauno Gintarė Karaliūnaitė. 

 

 

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 214 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,