Mano Gargždai



Pareigūnai tikrino paplūdimius: skirtos baudos

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos AVPK nuotr. Klaipėdos AVPK nuotr.

Klaipėdos apskrities VPK Viešosios tvarkos tarnybos Prevencijos skyriaus pareigūnai karštą rugpjūčio 2-osios popietę vėl lankėsi I-osios Melnragės paplūdimiuose, siekdami nustatyti galimus viešosios tvarkos pažeidimus.

 

Vaikščiodami paplūdimiu pareigūnai stebėjo ar poilsiautojai nevartoja alkoholinių gėrimų ir nerūko paplūdimio teritorijoje. Pastebėti keli silpnus alkoholinius gėrimus gurkšnojantys poilsiautojai, tačiau šį kartą jie buvo žodžiu perspėti apie daromą pažeidimą, paprašyti ateityje draudimų paisyti. Žmonės buvo geranoriški ir sutiko ateityje paplūdimio teritorijoje troškulį malšinti nealkoholiniais gėrimais.

Netrūko ir besikaitinančių nuogalių – dalis jų pastebėjusios pareigūnus suskubo rengtis, tačiau kelios moterys ir toliau kaitinosi nepridengtomis krūtinėmis, joms už nedidelį viešosios tvarkos pažeidimą surašyti ANK protokolai ir skirtos baudos.

Pareigūnai patikrino ir I-ojoje Melnragėje dirbančią parduotuvę-barą, mat gauta informacijos, jog šioje vietoje alkoholis parduodamas tinkamo amžiaus jam įsigyti neturintiems asmenims. Pasitelkus 20-ies metų neturintį asmenį ir atlikus kontrolinį pirkimą, išties nustatytas pažeidimas – pardavėjai nebuvo įdomus pirkėjo amžius ir alus jam buvo parduotas. Nuobaudos už taisyklių nepaisymą gresia ir pardavėjai ir įmonei.

 

Klaipėdos AVPK nuotr.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 271 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,