Mano Gargždai



Dovana Gargždų miesto parkui – pusė tonos narcizų svogūnėlių

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Gargždų miesto bendruomenės nuotr. Gargždų miesto bendruomenės nuotr.

Ruduo – tas metas, kai reikia ruoštis ateinančiam pavasariui ir sodinti narcizų svogūnėlius parke. Šiais metais Gargždų miesto gyventojai padovanojo parkui 4 500 narcizų svogūnėlių, už juos buvo sumokėti 375,24 Eur.

 

Tai dar ne viskas. Turime jums nuostabią naujieną – Gargždų miesto bendruomenė ir parkas gavo nepaprastai didelę dovaną – net pusę tonos narcizų svogūnėlių, o tai yra apie 30 tūkst. vnt. Kažkas visiškai neįtikėtino... Daugiau nei svajonė.

Esame labai laimingi ir dėkingi COR DU Marketing LTD ir Remigijui Ačiui. Klaipėdiečiui, šiuo metu dirbančiam Anglijoje ir surengusiam šį siurprizą.

„Labai sužavėjo jūsų idėja ir tai, jog kuriate aplinkiniams grožį nieko už tai negaudami. Lietuvoje turėtume turėti daugiau tokių žmonių, na, bet reikia pradėti nuo savęs. Todėl nusprendžiau prisijungti. Be to, noriu, kad žmonės negalvotų, jog mes, būdami emigracijoje, pamiršome Lietuvą – ne“, – sakė jis.

Už pažintį bendruomenė dėkinga Violetai Gedgaudienei. Visiškai netikėta pažintis ir dar labiau neįtikėtina dovana.

Na, o kartu su šiuo džiaugsmu tenka ir atsakomybė. Tad dabar mūsų eilė padaryti viską, kad narcizų svogūnėliai būtų deramai pasodinti parke. Pasižadame, kad kiekvienas svogūnėlis, didelis ir mažas, bus pasodintas su meile.

Tad norinčius ir galinčius prisidėti prie narcizų svogūnėlių sodinimo, kviečiame ateiti šį šeštadienį (rugsėjo 29 d.) į miesto parką. Renkamės vaikų žaidimų aikštelėje, 10 val. Su savimi reikia turėti kastuvą, pirštines ir kibirą. Svarbiausia – nepamiršti meilės gėlėms.

Jei ryte labai lis, rinksimės kiek vėliau, bet sodinimas vyks.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 420 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,