Mano Gargždai



Dovilų pagrindinės mokyklos mokiniai iškopė į finalą

Įvertinkite šį įrašą
(8 balsai)
Dovilų pagrindinės mokyklos futbolininkės. S.Gulbino nuotr. Dovilų pagrindinės mokyklos futbolininkės. S.Gulbino nuotr.

Vasario 6 ir 7 dienomis Gargždų Policijos sporto salėje vykusiose kaimo vietovių bendrojo ugdymo mokyklų berniukų ir mergaičių tarpzoninėse varžybose niekas neprilygo Dovilų jaunimui.

Pirmieji kovą dėl kelialapio į finalines varžybos pradėjo favoritais laikyti Dovilų pagrindinės mokyklos berniukai (gimę 2000 metais ir jaunesni). Užkirsti kelią į tolimesnį etapą jiems tikėjosi Šilalės rajono Kvėdarnos „Kazimiero Jauniaus“ gimnazijos, Jurbarko rajono Seredžiaus „Stasio Šimkaus“ pagrindinės mokyklos ir Telšių rajono Nevarėnų pagrindinės mokyklos komandos. Dovilų futbolininkai be didesnių pastangų 8:0 sutriuškino svečius iš Jurbarko rajono, vėliau įmušė 6 įvarčius Nevarėnų komandai ir galiausiai 3:0 privertė pasiduoti principinius varžovis iš Kvėdarnos.

Penktadienį Policijos salėje dėl patekimo į finalą rungėsi 1999 metais gimusios ir jaunesnės merginos iš Dovilų pagrindinės mokyklos, Šilutės rajono Vilkyčių pagrindinės mokyklos, Šilalės rajono Pajūrio „Stanislovo Biržiškio“ gimnazijos ir Rietavo savivaldybės Žadvainių pagrindinės mokyklos. Visus klausimus doviliškės išsprendė per pirmuosius du susitikimus, kai vienodu rezultatu 3:0 buvo įveiktos varžovės iš Žadvainių ir Pajūrio. Paskutinėse, jau nieko nelemiančiose rungtynėse Dovilų merginos taikiai išsiskyrė su Vilkyčių komanda. Surinkusios 7 taškus Klaipėdos rajono mokinės iškovojo teisę grumtis tarp keturių  stipriausių Lietuvos komandų.

Priminsime, kad ne prasčiau sekėsi ir Gargždų bendrojo ugdymo mokyklų komandoms, kurios taip pat pateko tarp keturių stipriausių Lietuvoje: Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos mergaičių futbolo komanda liko per žingsnį nuo medalių, o Gargždų „Minijos“ progimnazijos berniukams atiteko bronzos apdovanojimai.

 

Stasio Gulbino ir D.Rimkaus nuotraukos

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 611 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,