Mano Gargždai



Savaitgalį rajono keliuose: partrenkta pėsčioji ir automobilių susidūrimas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Lietuvos kelių policijos tarnybos nuotr. Lietuvos kelių policijos tarnybos nuotr.

Per praėjusį savaitgalį Lietuvoje eismo įvykiuose buvo sužeista 40 žmonių. Tarp jų daugiausia nukentėjo pėstieji (16), tačiau netrūko eismo įvykių, kuomet pagalba buvo būtina vairuotojams (11) arba automobilių keleiviams (9). Incidentų, kuriuose nukentėjo žmonės, per pastarąsias dienas netrūko ir Klaipėdos rajone.

 

Penktadienį viena iš tokių avarijų įvyko Endriejave. Apie 19.27 val., kelyje Kryžkalnis–Rietavas–Vėžaičiai, per važiuojamąją dalį ėjusią 85-erių metų moterį partrenkė ir sužeidė automobilis „Volkswagen Polo“, kurį vairavo 38-erių metų vyras. Nukentėjusioji moteris paguldyta į ligoninę.

Šeštadienį rajone susidūrė du „Peugeot“ automobiliai, kuriuos vairavo 80-ties metų senjoras bei iš Didžiosios Britanijos atvykęs emigrantas. Avarija įvyko Rimkų kaime, Mažosios Lietuvos gatvės ir Šilutės plento sankryžoje.

Prieš vidurdienį, apie 11.55 val., 50-ties metų vyro vairuojamas automobilis „Peugeot 3008“ (su Didžiosios Britanijos registracijos numeriais), išvažiuodamas iš šalutinio kelio suko į dešinę, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „Peugeot 405“ ir su juo susidūrė.

Nuo smūgio pirmasis automobilis nuvažiavo nuo kelio. Eismo įvykyje nukentėjo ir į ligoninę paguldytas tiek „Peugeot 405“ vairavęs senolis, tiek kartu su juo važiavusi 86-erių metų moteris.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 205 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,