Mano Gargždai



Ant Kuršių marių tikrino žvejus

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Ne visi žvejai laikosi saugaus elgesio taisyklių. Stasio Gulbino nuotr. Ne visi žvejai laikosi saugaus elgesio taisyklių. Stasio Gulbino nuotr.

Nors apie nelaimes ant ledo žiniasklaida praneša gana dažnai, žvejai vis dar atsainiai žiūri į Mėgėjų žvejybos vidaus vandenyse taisykles, neįsigyja žvejybos leidimų ir smaigų. Pastarosiomis savaitėmis vykusių reidų metų nustatyta nemažai pažeidimų.

 

Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos skyriaus vedėjas Edgaras Kuturys informavo, kad reidai buvo vykdomi vasario 6 ir 11 dieną.

„Kartu su pasieniečiais ir gamtosaugininkais ant Kuršių marių tikrinome, ar žmonės laikosi saugaus elgesio taisyklių“, – nurodė E. Kuturys.

Vedėjas sakė, jog sausio 6-ąją Viešosios tvarkos skyrius surašė 8 protokolus.

„Buvo užfiksuotas alkoholio vartojimo atvejis, o žmogus nubaustas. Daug žvejų neturėjo smaigų, keli buvo be žvejybos leidimo. Antradienį reido metu surašyti 5 protokolai. Be to, Kairiuose užfiksavome 7 ant žalių vejų pastatytus automobilius, o vairuotojus nubaudėme. Tądien buvo užfiksuoti du žvejybos pažeidimai, trys žvejai neturėjo smaigų“, – vardijo E. Kuturys.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 316 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,