Mano Gargždai



Spręs viaduko likimą

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Redakcijos archyvo nuotr. Redakcijos archyvo nuotr.

Visiems gerai pažįstamo tiltelio tarp Gargždų klebonijos ir ligoninės likimas pakibo ant plauko. Svarstoma, ką daryti, kad jis nuolat nebūtų daužomas pro jį važiuojančių vilkikų ir kitų didelių gabaritų transporto priemonių.

 

Šiandien vykusio posėdžio metu Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos specialistai sprendė, ką daryti su ties miesto ligonine esančiu pėsčiųjų viaduku.

Rajono savivaldybės administracijos Statybos ir kelių priežiūros skyriaus vedėjas Algirdas Ronkus patvirtino, kad į viaduką jau kelis kartus buvo atsitrenkusios didelių gabaritų mašinos.

„Nuo to laiko, kai viadukas restauruotas, jis kelis kartus vėl buvo apdaužytas. Posėdyje dalyvavo ir paminklosaugininkų, sprendėme, ką daryti. Reikėtų jį vėl kažkaip remontuoti. Tačiau priėjome prie išvados, kad tiltelį reikia apsaugoti nuo didelių gabaritų transporto, kad vėl nebūtų gadinamas“, – nurodė A. Ronkus.

Vedėjas teigė, kad buvo priimtas protokolinis sprendimas kreiptis į VĮ „Klaipėdos regiono keliai“, ką jie galėtų pasiūlyti šiuo klausimu.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 250 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,