Mano Gargždai



Grajokai – salės futbolo pirmenybių nugalėtojai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Pirmenybių nugalėtojai „Grajokai“. D.Rimkaus nuotr. Pirmenybių nugalėtojai „Grajokai“. D.Rimkaus nuotr.

Vasario 12 dieną finalinėmis rungtynėmis baigėsi lapkritį prasidėjusios Klaipėdos rajono salės futbolo pirmenybės.

2013-2014 m. Klaipėdos rajono salės futbolo pirmenybėse dalyvavo dešimt komandų, kurios reguliariame čempionate varžėsi vieno rato sistema, po kurio į antrą pirmenybių etapą pateko 6 stipriausios komandos.

Po ketvirtfinalio ir pusfinalio rungtynių paaiškėjo, kad dėl 3-os vietos kovos dvi stipriausios pirmo pirmenybių etapo komandos: Gargždų rangos darbai ir Sparta. Aktyviau rungtynes pradėję svečiai iš Klaipėdos, greitai išsiveržė į priekį, tačiau netrukus „Gargždų rangos darbai“ sugrąžino intrigą. Aktyviau sužaidę antro kėlinio pradžią, „Spartos“ atstovai padidino pranašumą iki 4:2. Likusį antro kėlinio laiką, nuolat varžovų vartams grasinę gargždiškiai, nesugebėjo sušvelninti rezultato, o pačioje rungtynių pabaigoje praleido dar vieną įvartį.

Finaliniame susitikime susigrūmė 3-ąją ir 5-ąją pirmojo pirmenybių etapo vietas užėmusios komandos: „Gargždų Pramogos-Taškas“ ir „Grajokai“. Atkakliose rungtynėse pirmieji į priekį išsiveržė finalinių varžybų debiutantai „Grajokai“, tačiau „Gargždų Pramogos-Taškas“ greitai atstatė pusiausvyrą, o pirmas kėlinys baigėsi kovingomis lygiosiomis 3:3. Antro kėlinio pradžioje po tolimo smūgio „Grajokai“ vėl išsiveržė į priekį. Lyg būtų įgavę antrą kvėpavimą, „Gargždų Pramogos-Taškas“ po dviejų tolimų G.Ratkaus ir taiklaus V.Norvilo smūgių išsiveržė į priekį 6:4. Iki rungtynių pabaigos likus žaisti 7 minutes, „Grajokai“ pakeitė vartininką penktuoju žaidėju ir rungtynių pabaigoje J.Merkelio ir E.Jokubaičio pelnyti įvarčiai leido išplėšti dramatiškas lygiąsias. 6 metrų baudinių serijoje vienas netikslus „Gargždų Pramogos-Taškas“ komandos žaidėjo smūgis lėmė, kad „Grajokai“ pirmą kartą džiaugėsi Klaipėdos rajono salės futbolo pirmenybių nugalėtojų taure.

Geriausiu finalinio susitikimo ir visų pirmenybių žaidėju pripažintas „Grajokų“ komandos žaidėjas K.Rokas, o rezultatyviausio žaidėjo prizas atiteko „Tigrų ekipos“ snaiperiui A.Lenkšui.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 462 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,