Mano Gargždai



Dercekliuose partrenktas žmogus

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Gruodžio 11 d., Klaipėdos rajone, Derceklių kaime, buvo partrenktas neblaivus, be atšvaitų ar šviesą atspindinčių elementų keliu ėjęs pėsčiasis.

 

Vakar, antradienį, šalies keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 11 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 11 žmonių.

Per parą buvo gauti 243 pranešimai apie techninius eismo įvykius, policijoje užregistruoti 75 eismo įvykiai, kuriuose žmonės nebuvo sužeisti, tarp šių įvykių – 14 susidūrimų su laukiniais gyvūnais. Du eismo įvykius sukėlė neblaivūs eismo dalyviai. Policijos pareigūnai per parą nustatė 11 neblaivių vairuotojų, 6 iš jų girtumas viršijo 1,5 promilės.

Lietuvos kelių policijos tarnyba primena, kad vairuotojas, atsižvelgdamas į greitį, privalo laikytis tokio atstumo, kad neatsitrenktų į priekyje važiuojančią transporto priemonę, jeigu ji būtų stabdoma, taip pat palikti tokį tarpą iš šono, kad eismas būtų saugus.

Rekomenduojama, kad atstumas iki priekyje važiuojančios transporto priemonės būtų ne mažesnis kaip per dvi sekundes nuvažiuojamas atstumas arba ne mažesnis kaip pusė spidometro rodmens, paversto metrais, pavyzdžiui, kai greitis 70 km/h, atstumas turi būti ne mažesnis kaip 35 m, jeigu eismo sąlygos nereikalauja kitaip.

Rekomenduojama, kad motorinių transporto priemonių, traktorių, savaeigių mašinų vairuotojai, apvažiuodami arba lenkdami dviratininkus, tarp transporto priemonių paliktų ne mažesnį kaip 1,0 m šoninį atstumą, kai motorinių transporto priemonių, traktorių, savaeigių mašinų važiavimo greitis ne didesnis kaip 50 km/h, ir ne mažesnį kaip 1,5 m šoninį atstumą, kai motorinių transporto priemonių greitis didesnis kaip 50 km/h. Linkime saugiai pasiekti Jūsų kelionės tikslą.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 326 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,