Mano Gargždai



„Gargždų pramogos SC“ neturėjo vargo Vilniuje ir sutriuškino „Bekentą“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„Gargždų pramogos SC“ nuotr. „Gargždų pramogos SC“ nuotr.

Sekmadienį Vilniuje buvo užbaigtas XI-asis Lietuvos Futsal A lygos turas. Paskutinės turo rungtynės vyko tarp sostinės „Bekento“ ir „Gargždų pramogos SC“ ekipų. Tai buvo pirmoji šių komandų akistata šiame sezone, o ją rezultatu 4:0 laimėjo svečiai iš Gargždų.

 

Gargždiškiams šis mačas prasidėjo tikrai gerai. Jau antrą rungtynių minutę Darius Zubauskas išvedė svečius į priekį. Po keturių minučių tas pats D. Zubauskas dar vienu smūgiu iš toliau pelnė antrąjį savo įvartį ir „Bekentas“ įgavo dviejų įvarčių deficitą.

Aikštės šeimininkai tikrai nebuvo sulindę prie savųjų vartų ir bandė mušti įvarčius. Progų tą padaryti jie tikrai turėjo: Arsenijaus Buinickij smūgį blokavo ant vartų linijos stovėjęs Gargždų žaidėjas, Paulius Sakalis kelis kartus smūgiavo šalia vartų, tą patį darė ir Marius Linkevičius bei dar keli „Bekento“ nariai.

Vilniečiams labai trūko tikslių smūgių, kadangi dauguma jų bandymų smūgiuoti pasibaigdavo tuo, kad kamuolys kirsdavo galinę liniją.

„Pramogos SC“ taip pat galėjo įmušti dar bent įvartį ar du, bet savo greitomis kontratakomis svečiai per pirmąjį kėlinį daugiau nepasinaudojo.

Antrajame kėlinyje „Bekentas“ jau sulaukė kurtinančio palaikymo iš savo fanų. Tai komandai padėjo ilgiau kontroliuoti kamuolį, tačiau puolamuosiuose veiksmuose aštrumo toliau buvo per mažai ir Gargždai sėkmingai gynėsi.

Įpusėjus antrajam kėliniui „Pramogos SC“ pelnė trečiąjį įvartį ir aikštės šeimininkams sudavė labai rimtą smūgį. Jo autoriumi tapo Valdas Pocevičius.

Po šio įvarčio „Bekentas“ pradėjo žaisti su penkiais aikštės žaidėjais, bet ir tai komandai nedavė vaisių, nes Gargždai erdvės smūgiams beveik nesuteikė.

Negana to, 32 minutę „Bekentas“ prarado kamuolį prie savų vartų ir prieš juos tuščius atsidūręs Andrius Butkus įmušė ketvirtąjį įvartį, taip pasiųsdamas „Bekentą“ į nokdauną, po kurio Vilniaus klubas neatsigavo ir įvarčių šiame mače daugiau nebuvo.

„Negalime taip pradėti rungtynių. Pradedame jas tarsi treniruotę, atsipalaidavę. Nežinau ką reikės daryti, bet kažką tikrai reikia keisti. Reikia kardinalių pokyčių, taip tęstis negali“, – po šio skaudaus pralaimėjimo sakė „Bekento“ kapitonas Arsenijus Buinickij.

Tuo metu „Pramogos SC“ treneris Mindaugas Jonelys džiaugėsi gera varžovų analize, kuri ir padėjo komandai laimėti.

„Žinojome, kad „Bekentas“ labai pavojingas kontratakų metu. Sugebėjome tai puikiai neutralizuoti ir užtikrintai laimėjome rungtynes. Žinoma, „Bekentas“ sukūrė progų įmušti, bet mes savosiomis pasinaudojome geriau ir pelnytai laimėjome“, – džiūgavo M. Jonelys, kurio komanda sugrįžo į trečiąją poziciją.

 

 

Rezultatas:

„Bekentas“ 0:4 Gargždų pramogos SC“

2’ [0 : 1] Darius Zubauskas

6’ [0 : 2] Darius Zubauskas

31’ [0 : 3] Valdas Pocevičius

32’ [0 : 4] Andrius Butkus

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 393 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,