Mano Gargždai



Gargždų „Maximoje“ kilęs gaisras visus sukėlė ant kojų

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Dėl be priežiūros palikto tuščio indo ant viryklės Gargždų „Maximoje XX“ kilo gaisras. Corbis nuotr. Dėl be priežiūros palikto tuščio indo ant viryklės Gargždų „Maximoje XX“ kilo gaisras. Corbis nuotr.

Šeštadienį vadinamojoje didžiojoje „Maximoje“ apsipirkinėjusių žmonių ramybė buvo sudrumsta – pirkinius teko palikti  ir pasišalinti iš parduotuvės. Pasirodo, prekybos centre buvo kilęs gaisras.

 

„Maximoje“ šeštadienio rytą kaukė signalizacijos, žmonės buvo žaibiškai išvyti lauk, viską palikus ir išmetus“, – portalui mano-gargzdai.lt pranešė skaitytojas Aivaras.

Prekybos tinklo „Maxima LT“ Komunikacijos vadovė Renata Saulytė informavo, kad Vasario 15 d. maždaug 10 val. „Maxima XX“ parduotuvėje, kuri yra Klaipėdos gatvėje, suveikė priešgaisrinė signalizacija.

„Signalizacija suveikė prekių priėmimo patalpoje. Siekiame maksimalaus tiek mūsų darbuotojų, tiek ir mūsų klientų saugumo, todėl, suveikus signalizacijai, visų buvusių pastate buvo parašyta skubiai palikti patalpas. Sumaištis nekilo, evakuacija praėjo ramiai. Žinoma, tai sukėlė šiokių tokių nepatogumų. Klientai turėjo nutraukti apsipirkimą, darbuotojai – darbą. Vis dėlto mes manome, kad kilus pavojui, užtikrinti darbuotojų ir klientų saugumą, yra kur kas svarbiau“, – kalbėjo R. Saulytė.

Patikrinus patalpas nustatyta, kad priešgaisrinė signalizacija suveikė dėl nedidelio gaisro židinio parduotuvės patalpose.

„Vienas iš parduotuvės darbuotojų be priežiūros paliko tuščią indą ant viryklės. Gaisro židinį sėkmingai lokalizavus, išvėdinus patalpas ir įsitikinus, kad nei darbuotojų, nei klientų saugumui grėsmės nėra, maždaug po poros valandų parduotuvė atnaujino darbą“, – nurodė R. Saulytė.

 

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 302 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,