Mano Gargždai



Antradienį Vėžaičiuose varžysis sportininkai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Vėžaičiuose atsirado unikali erdvė jaunimui ir suaugusiems. Organizatorių nuotr. Vėžaičiuose atsirado unikali erdvė jaunimui ir suaugusiems. Organizatorių nuotr.

Vėžaitiškių iniciatyva miestelyje atsirado unikali erdvė jaunimui ir suaugusiems, pavadinimu „Vėžaičių pramogos“. „Vėžaičių pramogos“ – tai dvi didžiulės salės suremontuotame Vėžaičių filialo pastato rūsyje, kuriame galima žaisti stalo tenisą, biliardą, smiginį ir naudotis treniruokliais.

 

Sportininkai jau sportuoja tris mėnesius, tad pažymėdami šią datą organizuojame sporto varžybas, kuriose gali dalyvauti tiek salės lankytojai, tiek „Vėžaičių pramogose“ dar nesilankę jaunuoliai ir suaugusieji. Stipriausi ir ištvermingiausi sportininkai kviečiami varžytis gyros kilnojimo, štangos stūmimo, stalo teniso, rankų lenkimo ir kitose rungtyse. Geriausi sportininkai bus apdovanoti puikiais prizais!

„Vėžaičių pramogų“ idėja – sukurti prasmingesnių laiko praleidimo būdų. Taip pat propaguojamas sveiko gyvenimo būdas. Ateityje planuojama daugiau renginių susijusių su gražiomis kūno formomis ir sveika gyvensena.

 

skelb2

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 230 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,