Mano Gargždai



Rajono jaunieji rankų lenkikai – geriausiųjų trejetuke (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Čempionato dalyvių nuotr. Čempionato dalyvių nuotr.

Šeštadienį Šilutėje vyko Lietuvos jaunimo rankų lenkimo čempionatas. Iš Lietuvos suvažiavo aštuonios komandos, tai – Radviliškio, Kuršėnų, Skuodo, Gargždų, Mažeikių, Šakių, Klaipėdos ir, žinoma, šeimininkų – Šilutės komanda.

 

Čempionato pradžią paskelbė Šilutės miesto meras Vytautas Laurinaitis. Jis linkėjo sportininkams azartiškų kovų, bet svarbiausia – išvengti traumų. Pirmoji dvikova ir įvyko tarp mero ir Šilutės rankų lenkimo komandos vadovo Aleksandro Pancerovo.

Čempionate buvo varžomasi jaunimo iki 18 m., iki 21 m., ir neįgaliųjų grupėse, kaire ir dešine rankomis. Klaipėdos rajono-Gargždų miesto rankų lenkimo komandos vardą gynė Veivižėnų Jurgio Šaulio gimnazijos, Endriejavo ir Agluonėnų pagrindinių mokyklų atstovai. Buvusios trenerės auklėtinės, šiuo metu jau studijuojančios Klaipėdoje, taip pat nepamiršo rankų lenkimo sporto ir atstovavo rajono komandai.

Savo svorių kategorijose čempionais tapo: Lukas Raudys, Monika Žąsytytė, Rūta Abramovičiūtė, Gabija Genčaitė, Ieva Dirgėlaitė. Sidabro ir bronzos medalius iškovojo: Julija Jančauskaitė, Auksė Vižintaitė, Aivaras Gyra, Inga Rimkutė, Dovilė Auškalnytė, Tomas Skirbutas, Greta Saulevyčiūtė, Tomas Ruzgys, Jonas Kenstavičius, Dovydas Michnevičius ir Mantas Kenstavičius.

Kitiems komandos draugams pritrūko gal technikos, įgūdžių, jėgos, o gal patirties, bet viskas – dar ateityje. Visi jaunieji sportininkai varžėsi norėdami iškovoti kuo aukštesnį rezultatą ir prisidėti prie komandos taškų. Bendromis jėgomis, visų sportininkų dėka, Gargždų komanda iškovojo 3 vietą.

„Tai pirmas kartas, kai stoviu ant pakylos su gražuole taure, – džiaugsmo neslėpė rankų lenkimo trenerė Inga Rimkuvienė. – Esu labai dėkinga savo jauniesiems sportininkams, linkiu tiems, kuriems nepavyko šiame čempionate atsistoti ant apdovanojimų pakylos, nenuleisti rankų ir tikėti savo sėkme ateityje.“

Komandinė įskaita: Šilutė – 287 taškai, Radviliškis – 233, Gargždai – 230, Kuršėnai – 201, Mažeikiai – 149,   Skuodas – 109, Šakiai – 82, Klaipėda – 55.

 

Dalyvių nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 322 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,