Mano Gargždai



Moksleivių krepšinio varžybose – „Vaivorykštės“ gimnazistų triumfas

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Nugalėtojai. Z. Bitino nuotr. Nugalėtojai. Z. Bitino nuotr.

Balandžio 11 dieną Policijos salėje vyko Klaipėdos rajono bendrojo ugdymo mokyklų vaikinų krepšinio varžybos. Susirinko 5 komandos – iš Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos, Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos, Gargždų „Minijos“ progimnazijos, Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos ir Vėžaičių pagrindinės mokyklos.

 

Po atrankos varžybų liko keturios, kurios burtų keliu buvo suskirstytos į atkrintamąsias varžybas. Pirmame pusfinalyje susikovė Veiviržėnų ir „Minijos“ komandos. „Minijiečiai“ nuo pat rungtynių pradžios kontroliavo žaidimo eigą, susikrovė reikiamą persvarą ir nugalėjo rezultatu 37:22. „Vaivorykštės“ komandai rungtynės su Vėžaičiais buvo tik lengvas pasivaikščiojimas – nugalėta rezultatu 53:6.

Vėžaitiškiai po sunkių atrankos varžybų ir pusfinalio kovai dėl trečios vietos su Veiviržėnais jau pristigo jėgų. Veiviržėniškiai nugalėjo rezultatu 34:13 ir užėmė trečią vietą.

Dėl pirmos vietos rungtynės tarp Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos ir „Minijos“ progimnazijos buvo ganėtinai įdomios, dinamiškos. „Vaivorykštė“ nugalėjo rezultatu 43:31, tad jie atstovaus rajonui zoninėse varžybose po dviejų savaičių.

Tik viena merginų krepšinio komanda pareiškė norą kovoti dėl pajėgiausios Klaipėdos rajono bendrojo ugdymo mokyklos vardo. Tai – Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazija. Ji ir buvo paskelbta nugalėtoja.

 

Zigmo Bitino nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 187 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,