Mano Gargždai



Paaiškėjo stipriausi Sporto mokyklos stalo tenisininkai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
 Nuotraukoje iš kairės: Ž. Ratkus (Gargždai, treneris F. Žemgulys), E. Knyzeris (Judrėnai, A. Černeckis), K. Maskaliovaitė (Dovilai, T. Kojelis), K. Elvikis (Dovilai, T. Kojelis), M. Mikalauskytė (Gargždai, treneris F. Žemgulys), B. Jurevičiūtė (Dovilai, T. Kojelis). Gargždų sporto mokyklos nuotr. Nuotraukoje iš kairės: Ž. Ratkus (Gargždai, treneris F. Žemgulys), E. Knyzeris (Judrėnai, A. Černeckis), K. Maskaliovaitė (Dovilai, T. Kojelis), K. Elvikis (Dovilai, T. Kojelis), M. Mikalauskytė (Gargždai, treneris F. Žemgulys), B. Jurevičiūtė (Dovilai, T. Kojelis). Gargždų sporto mokyklos nuotr.

Balandžio 14 dieną Gargždų „Kranto“ mokykloje vyko paskutinis, ketvirtasis Gargždų sporto mokyklos stalo teniso varžybų turas, kuriame dalyvavo 32 vaikai iš Gargždų, Dovilų bei Judrėnų. Pagal pajėgumą moksleiviai buvo išskirstyti po 16 vaikų į dvi grupes – pradedančiųjų bei pažengusiųjų.

 

Pradedančiųjų grupėje trečiąją vietą iškovojo doviliškė Kornelija Maskaliovaitė (treneris T. Kojelis), antroji vieta atiteko Žygimantui Ratkui iš Gargždų (treneris F. Žemgulys), o čempionu tapo judrėniškis Emilis Kyzeris (treneris A. Černeckis).

Pažengusiųjų grupėje be pralaimėjimų įveikusi visus keturis etapus, pirmąja vieta džiaugėsi Marija Mikalauskytė iš Gargždų (treneris F. Žemgulys), antrąją vietą laimėjo, tik Marijai nusileidusi, Brilita Jurevičiūtė iš Dovilų (treneris T. Kojelis), o trečioji vieta atiteko doviliškiui Kristupui Elvikiui (treneris T. Kojelis), kuris po labai atkaklios ir permainingos kovos rezultatu 3:2 įrodė savo pranašumą prieš judrėniškį Roką Rapalavičių. Sveikiname visus prizininkus ir jų trenerius.

Per keturis Gargždų sporto mokyklos vykdomus stalo teniso varžybų etapus varžybose iš viso dalyvavo daugiau kaip 40 vaikų. Klaipėdos rajone stalo teniso sporto šaka išlieka populiari, o vaikai aktyviai dalyvauja ne tik rajone vykdomose varžybose, bet ir svetur – keliauja į Klaipėdoje organizuojamas Žemaitijos regiono vaikų lygos etapus, dalyvauja tiek atrankinėse varžybose į Lietuvos čempionatus, tiek pačiuose čempionatuose, išmėgina savo jėgas įvairiuose stalo teniso klubuose bei jų organizuojamose varžybose.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 407 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,