Mano Gargždai



Velykų šventė neaplenkė ir Viliaus Gaigalaičio globos namų

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Globos namų nuotr. Globos namų nuotr.

Velykos – laukiamiausia ir linksmiausia pavasario šventė, kviečianti mus džiaugtis visomis suteiktomis gyvenimo dovanomis: kiekviena akimirka, kiekvienu mums duotu žmogumi, kiekvienu patyrimu, išgyvenimu. Šios šventės laukiame visi – ir jauni, ir vyresni.

 

Viliaus Gaigalaičio globos namuose šiai dienai rengiamasi iš anksto: balandžio 16 d. globos namuose buvo aukojamos šv. Mišios. Jose dėl ligos negalėjusius dalyvauti, kunigai aplankė kambariuose. Šv. Velykų rytą gyventojams buvo pateikti šventiniai pusryčiai su velykiniais margučiais ir saldumynais, o po jų globos namų direktorius, Velykų bobutė, socialiniai darbuotojai su globos namų ansamblio dainininkais aplankė visus gyventojus jų kambariuose.

Kiekvienas aplankytasis buvo pasveikintas, paguostas viltingu žodžiu, pamalonintas dovanėle. Globos namų gyventojams tai įsimintina akimirka: visiems džiugu sulaukti svečių, šiltų sveikinimų, linkėjimų, smagu ir pačiam švente pasidžiaugti, gerą žodį svečiui pasakyti.

Globos namų darbuotojams taip pat džiugu, kai šypsena nušviečia senolių veidus, tą akimirką užmiršusius savo negandas, ligas, išėjusius artimuosius, juos apleidusius vaikus ar anūkus, namų ilgesį.... Ir supranti, kad tokių akimirkų tu gali dovanoti kasdien, savo dėmesiu, pagarba ir nuoširdžiu darbu įkvėpdamas tikėjimą gyvenimu ir žmonėmis.

 

Globos namų nuotraukos:

  

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 148 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,