Mano Gargždai



Veiviržėnų bibliotekoje – rajono vaikų kūrybinių tapybos darbų paroda

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
V. Krauleidienės nuotr. V. Krauleidienės nuotr.

„Biblioteka – tai švytėjimas, kurio niekas negali užtemdyti... Biblioteka – tas kultūros židinys, kurio dvasiniai pulsarai neprigęsta niekad – nei dieną, nei naktį, nei siaučiant antikultūriniams cunami...“ Tokiais prasmingais žodžiais biblioteką apibūdina žurnalistas, spaudos ir kultūros darbuotojas, poetas Juozas Nekrošius.

 

Šiandieninė biblioteka Veiviržėnuose – tarsi mažas daugiafunkcinis centras, kuriame vyksta daugybė įvairaus žanro kultūrinių renginių: knygų pristatymai, koncertai, parodos, konkursai, transliacijos, teminės popietės ir įvairios viktorinos. Ką tik bibliotekoje atidaryta rajono ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikų kūrybinių tapybos darbų paroda „Mano šuniukas“. Šią parodą organizavo Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo skyrius bei Jono Lankučio viešosios bibliotekos Veiviržėnų filialas. Tai – dar vienas gražaus bendradarbiavimo rezultatas. Šį projektą parašė ir koordinavo Veiviržėnų vaikų darželio auklėtojos Alvyda Švabienė ir Inga Linkuvienė. Klaipėdos rajono vaikus ir pedagogus kvietėme įsitraukti į aktyvią kūrybinę veiklą tapant savo turimą šuniuką arba šuniuką, kurį svajoja turėti. Parodoje su savo piešinukais dalyvauja vaikai iš Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo Veiviržėnų ir Pėžaičių skyrių, iš Gargždų lopšelio-darželio „Naminukas“, iš Dovilų lopšelio-darželio „Kregždutė“.

Paroda veiks iki mokslo metų pabaigos. Kviečiu apsilankyti Veiviržėnų bibliotekoje ir pasidžiaugti linksmais, spalvotais ir labai originaliais vaikų darbeliais. Dėkoju parodos dalyviams, jų mokytojoms, taip pat pagrindinėms organizatorėms ir vykdytojoms Alvydai Švabienei ir Ingai Linkuvienei.

 

Akimirkos iš parodos – Valės Krauleidienės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 509 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,