Mano Gargždai



Savaitgalio eismo įvykiai: susidūrus automobiliams gelbėta moteris, „BMW“ rastas kanale

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Savaitgalį Priekulės seniūnijoje netrūko eismo įvykių.

 

Šeštadienį, apie 15.22 val., ugniagesiai gelbėtojai gavo pranešimą, kad eismo įvykio metu automobilis įvažiavo į autobusų stotelę. Visgi, atvykus ekipažui paaiškėjo, kad Priekulės seniūnijoje, Derceklių kaime, Preilos ir Dituvos gatvių sankryžoje, susidūrė „Audi 80“ ir „Land Rover“ automobiliai.

Po eismo įvykio dėl deformuotų automobilio durelių iš „Land Rover“ negalėjo išlipti moteris. Ugniagesiai gelbėtojai atjungė transporto priemonės akumuliatorių, panaudoję automobilinę gervę automobilį patraukė nuo kelio bei padėjo nukentėjusiai išlipti. Medikai moterį išvežė į gydymo įstaigą.

Tą pačią dieną, apie 23.41 val., buvo gautas pranešimas, kad Priekulės seniūnijoje, Jokšų kaime, į Meldų gatvėje esantį vandens telkinį įvažiavo automobilis, tačiau žmonių nesimato. Atvykus gelbėtojams paaiškėjo, kad „BMW“ automobilis įvažiavo į kanalą, kuriame vanduo siekia 1 m gylį. Transporto priemonė buvo apsemta iki stiklų, bet viduje žmonių nesimatė. Ugniagesiai, panaudoję automobilinę gervę ir lyną, „BMW“ ištraukė iš kanalo. Buvo atjungtas ir transporto priemonės akumuliatorius.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 358 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,