Mano Gargždai



Kokį čiužinį rinktis miegamojo lovai?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Shutterstock.com nuotr. Shutterstock.com nuotr.

Miegas – šventas dalykas. Kadangi praleidžiame didelę dalį paros miegodami, kiekvienas lovos milimetras turi būti kokybiški ir prisitaikyti prie jūsų kūno. Daugelis numoja ranka į ilgas tinkamo čiužinio paieškas ir renkasi lengviausiai prieinamą bei dažniausiai pigiausią variantą. Tačiau jau po kelių bemiegių naktų pasireiškia nugaros ir sąnarių skausmai. Nieko nuostabaus, nes nuo lovos pagrindo priklauso ne tik miego kokybė, bet ir jūsų sveikata.

 

Tuomet kyla klausimas – kaip rasti čiužinį, kuris idealiai prisitaikytų prie jūsų kūno ir miegojimo įpročių. Šiame straipsnyje pateikiame kelis pasiūlymus, kaip išsirinkti patogų ir tinkamą čiužinį jūsų miegui.

 

Kaip užtikrinti kokybišką miegą?

Miegamojo baldai turėtų atsidurti pirmoje vietoje jūsų pirkinių sąraše. Nuo jų kokybės priklauso kaip jausitės visos dienos metu. Tad prieš įsigyjant naują čiužinį, atkreipkite dėmesį:

Dydis – jei esate aukšto ūgio ar turite viršsvorio, atsižvelkite į tai pirkdami lovą. Baldo dydis turi nevaržyti jūsų judesių. Be to, būtinai pamatuokite lovos rėmą, nes išsikišęs čiužinio kampas nepuošia miegamojo.

Tipas – šiais laikais galite rasti daugybę skirtingų čiužinių tipų, tačiau tai individualus pasirinkimas. Prieš įsigydami naują pirkinį, pagulėkite ant jo, pajauskite ar kietumas tinka jūsų kūnui. Svarbu atkreipti dėmesį, iš ko jis pagamintas – jei jus kamuoja alergijos, rinkitės lateksinį čiužinį. Na, o jei ramybės neduoda sąnarių ar nugaros skausmai – viskozinį.

Laikymas – viskas nesibaigia tik nusipirkus naują lovą, kad ši ilgiau išliktų patogi, reikia ja tinkamai pasirūpinti. Patariama čiužinį keisti kas 10 metų ir apversti bei apsukti bent kas kelis mėnesius. Taip išvengsite nugulėjimų ar iššokusių spyruoklių.

 

Shutterstock.com nuotr.

 

Miegamojo baldai Senukai parduotuvėje

Miegokite ramiai, nes Senukai pasirūpins kokybišku poilsiu. Mūsų parduotuvėje rasite skirtingų dydžių ir tipų čiužinių įvairiausiems poreikiams. Mes išklausysime jūsų pageidavimų ir padėsime rasti geriausią pirkinį. Be to, Senukai parduotuvėje visuomet šaunios kainos ir akcijų pasiūlymai. Tad atnaujinkite namus ir miegamąjį senukai.lt!

 

Reklama

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 266 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,