Mano Gargždai



Gargžduose vyko antrasis tarptautinis lengvosios atletikos turnyras

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos r. sav. nuotr. Klaipėdos r. sav. nuotr.

Penktadienį Gargždų sporto mokyklos stadione į tarptautinį lengvosios atletikos turnyrą „Gargždai 2019“ rinkosi gausus lengvaatlečių būrys ne tik iš Lietuvos, bet ir Latvijos. Toks turnyras Gargžduose jau antrasis ir pretenduoja tapti tradiciniu.

 

Į varžybų atidarymą pakviesta Klaipėdos rajono savivaldybės mero pavaduotoja Violeta Riaukienė Lietuvos vardą įvairiose varžybose garsinantiems vaikams linkėjo sėkmės ne tik tos dienos varžybose, bet ir ateityje, kvietė ir toliau siekti užsibrėžtų tikslų. Varžybų dalyvius sveikino ir Gargždų sporto mokyklos direktorius Antanas Blinstrubas.

Iš viso bėgimo, šuolių į tolį ir aukštį, rutulio stūmimo, kamuolių metimo rungtyse rungėsi net 138 dalyviai iš vienuolikos miestų ir miestelių.

 

Klaipėdos r. sav. nuotr.

 

Gargždų sporto mokyklos komandai atstovavo trenerių A. Pleskio, L. Gruzdienės ir A. Šimkevičiaus paruošti lengvaatlečiai. Geriausiai sekėsi ir prizinių vietų nugalėtojais tapo šie Klaipėdos rajono Gargždų sporto mokyklos ugdytiniai: Arnas Andziulis (1 vieta šuolio į aukštį rungtyje, treneriai A. Šimkevičius ir A. Pleskys, ir 2 vieta kamuoliuko metimo rungtyje), Nomeda Griauslytė (1 vieta rutulio stumimo rungtyje, treneris A. Pleskys), Urtė Manvelian (1 vieta kamuoliuko metimo rungtyje, treneris A. Pleskys), Paulius Kulikauskas (3 vieta rutulio stūmimo rungtyje, treneriai A. Šimkevičius ir A. Pleskys) ir trečią vietą estafetėje „4 po 100“ užėmusi berniukų komanda (treneriai E. Norvilas, A. Pleskys ir A. Šimkevičius).

 

Klaipėdos r. sav. nuotr.

 

Apdovanoti ir 4–6 vietas užėmę lengvavatlečiai: Danielė Bertašiūtė (5 vieta šuolio į tolį rungtyje, treneris A. Pleskys), Deimantė Petkutė (5 vieta rutulio stūmimo rungtyje, treneris A. Pleskys), Justas Pareigis, (5 vieta rutulio stūmimo rungtyje, treneris E. Norvilas), Tomas Auškalnis (5 vieta rutulio stūmimo rungtyje, treneriai A. Pleskys ir E. Norvilas) ir 5 vietą estafetėje „4 po 100“ užėmusi mergaičių komanda (treneriai E. Norvilas ir A. Pleskys).

„Visus apdovanojome, palinkėjome sėkmės ir pažadėjome, kad toks turnyras turėtų įvykti ir kitąmet“, – sakė Gargždų sporto mokyklos direktorius A. Blinstrubas.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 169 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,