Mano Gargždai



Dituvoje mokslo metai baigti padėkos renginiu „Skrydis į vasarą“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Mokyklos nuotr. Mokyklos nuotr.

„Mokslas nebuvo ir niekuomet nebus užbaigta knyga. Kiekvienas svarbus laimėjimas iškelia naujų klausimų, o visokia raida ilgainiui susiduria su naujais, kaskart didesniais sunkumais“ – A. Einšteinas.

 

Šiuos mokslo metus Dituvos pagrindinė mokykla užbaigė tradiciniu padėkos renginiu – „Aviakompanijos Dituva Boing“ šauniausieji 2019 „Skrydis į vasarą“. Renginio kodas – aš visada imuosi atsakomybės.

„Aviakompanijos Dituva Boing“ šauniausieji 2019 – tai aktyviausieji, pažangiausieji, nepraleidę nei vienos pamokos, mandagiausi, daugiausiai perskaitę knygų. Pirmą kartą buvo apdovanoti mokiniai, kurie padarė pažangą iš mokomųjų dalykų ir nominacija „Auksinė širdis“, kuria pelnė 3 klasės mokinys Vilius Raudonis.

Į sceną-lėktuvą nominantus kvietė ir lydėjo „Aviakompanijos Dituva Boing“ pilotas 10 klasės mokinys Osvaldas Vasiliauskas ir stiuardesės: 4 klasės mokinė Arina, 5 klasės mokinės Kamilė, Gintarė bei 6 klasės mokinės Kamilė, Gabija.

Apdovanojimus teikė ekipažas: generalinė direktorė Ina Žvinklienė, sėkmingo starto komisijos koordinatorė Lina Nedveckienė, kelionių gidė Milda Kontrimė, piloto trečioji padėjėja Ilona Spyčienė, piloto ketvirtoji padėjėja Sigita Jucienė, specialiosios priežiūros pilotė Gitana Kasparavičienė, viešojo sektoriaus direktorė Giedrė Suslavičienė, statistikos departamento vadovė Virginija Gatulytė, rašytojų sąjungos direktorė Renata Padeginskienė ir generolė Zuzana Grinienė.

Šauniausios klasės rinkimuose „Globojančio angelo“ statulėles pelnė: 3 klasės mokiniai ir jų mokytoja Ilona Spyčienė bei 5 klasės mokiniai ir jų klasės vadovė Milda Kontrimė.

Išskirtinio dėmesio bei dovanų sulaukė šauniausieji mokyklos mokiniai. „Šauniausias pradinukas 2019“ – 3 klasės mokinys Vilius Raudonis ir „Šauniausias mokinys 2019“ – 6 klasės mokinė Gabija Radavičiūtė.

Visi, skrydžio „Aviakompanijos Dituva Boing“ šauniausieji 2019 „Skrydis į vasarą“ keleiviai, gavo sėkmės bilietą į Taurų pramogų parką.

Nuoširdžiai dėkojame už renginio idėją lietuvių kalbos mokytojai Raimondai Gumbaragienei, už spalvingą, nuotaikingą menine programą – muzikos mokytojai Živilei Račkutei ir šokių mokytojai Daliai Genčiuvienei, o už išradingą ir kūrybingą scenografiją – mokytojai-bibliotekininkei Renatai Padeginskienei bei techninio personalo darbuotojui Rolandui Radavičiui už scenos parengimą ir visiems prisidėjusiems prie šventinės nuotaikos sukūrimo.

Dėkojame visai mokyklos bendruomenei už glaudų bendravimą ir bendradarbiavimą. Linkime lengvo skrydžio į vasarą.

 

Dituvos pagrindinė mokyklos nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 689 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,