Mano Gargždai



Rytoj baigiasi pareiškinių dokumentų į Seimo rinkimus teikimo terminas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay nuotr. Asociatyvi Pixabay nuotr.

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) informuoja, kad š. m. liepos 5 d. (šį penktadienį) 17 val. baigiasi kandidatų pareiškinių dokumentų priėmimas į Lietuvos Respublikos Seimą vienmandatėse Žirmūnų Nr. 4, Gargždų Nr. 31 ir Žiemgalos Nr. 46 rinkimų apygardose.

 

Teisės aktai numato, kad pareiškinių dokumentų priėmimas pradedamas ne anksčiau kaip likus 85 dienoms ir baigiamas ne vėliau kaip likus 65 dienoms iki rinkimų dienos t. y. nuo 2019 m. birželio 15 d. iki 2019 m. liepos 5 d.

Lietuvos Respublikos Seimo rinkimų įstatymas įpareigoja apygardos rinkimų komisiją, kurioje pretenduoja kandidatas, per 3 dienas nuo pareiškinių dokumentų gavimo dienos, pretendentui išduoti rinkėjų parašų rinkimo lapus. Pretendentas į kandidatus turi surinkti ne mažiau kaip vieną tūkstantį jį palaikančių rinkėjų parašų, toje apygardoje, kurioje nori kandidatuoti.

Su pretendentų būti kandidatais į Lietuvos Respublikos Seimą vienmandatėse Žirmūnų Nr. 4, Gargždų Nr. 31 ir Žiemgalos Nr. 46 rinkimų apygardose teikiamų pareiškinių dokumentų sąrašu

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 314 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,