Mano Gargždai



„Banga“ namų aikštėje patyrė pralaimėjimą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr. Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr.

Paskutinis LFF Pirmos lygos pirmo rato turas lyderiams tapo tikru išbandymu. Tik Telšių „Džiugas“ gana užtikrintai įsirašė eilinę pergalę į savo sąskaitą. Tuo tarpu kiti du lyderių trejeto nariai patyrė pralaimėjimus. Galima teigti, kad intriga Pirmoje lygoje toli gražu nėra mirusi, o dar keli panašūs turai ją gerokai sustiprintų.

 

Trečiadienio vakarą vykusių rungtynių tarp Gargždų „Bangos“ ir Alytaus „Dainavos“ likimą nulėmė vienintelis tikslus smūgis. Dideliam šeimininkų apmaudui jį atliko Alytaus komandos „atakų smaigalio“ funkciją sėkmingai atliekantis Jose Luisas Balanta. Gausiai stadione susirinkę žiūrovai daugiau įvarčių neišvydo, o po rungtynių progą pašėlti gavo „Dzūkų tankai“.

„Dainava“ dar kartą įrodė galinti sėkmingai žaisti su bet kuo išvykose, o namuose prarasti taškai lemia dabartinę alytiškių vietą lentelėje. Dabar „Dainavos“ laukia ilga rungtynių serija namuose, tai net nežinome, ar tai gera žinia Alytaus futbolo sirgaliams, ar nelabai.

Kad rungtynės buvo karštos, byloja ir statistikos protokolas – 11 geltonų kortelių ( 7 – „Bangos“ sąskaitoje, 4 – „Dainavos“). Ne visai įprasti skaičiai, liudijantys, kad aistrų ir nepasitenkinimo aikštėje ir šalia jos buvo daug.

 

Trečiadienis, 07.03, 19:00, Gargždų miesto stadionas, 700 žiūrovų.

Teisėjai: O. Abramavičius (Klaipėda), T. Domarkas (Klaipėda), O. Pliuškys (Klaipėdos r.).

Gargždų „Banga” – Alytaus „Dainava” 0:1 (0:1)

Įvartis: C. L. Balanta 33‘.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 274 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,