Mano Gargždai



K. Krivickas: palaikau prezidentą G. Nausėdą, Seime balsuosiu už gerovės valstybę!

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
K. Krivickas buvo asmeniškai susitikęs su G. Nausėda televizijos laidoje, kur turėjo progos aptarti gerovės valstybės idėją. Asmeninio archyvo nuotr. K. Krivickas buvo asmeniškai susitikęs su G. Nausėda televizijos laidoje, kur turėjo progos aptarti gerovės valstybės idėją. Asmeninio archyvo nuotr.

Palaikau naujojo Prezidento G. Nausėdos gerovės valstybės idėją! Seime balsuosiu ir palaikysiu tuos įstatymus, kurie padės pasiekti šių tikslų:

 

1. Mažiausiai uždirbančių žmonių algos didės sparčiausiai.

Dabar Lietuvoje socialinė atskirtis yra milžiniška. Mažiau uždirbantys gauna vos ne dešimt kartų mažesnes algas už turtinguosius. Balsuosiu už tuos įstatymus, kurie greitai ir ženkliai padės pakelti mažiau uždirbančių Gargždų ir Klaipėdos rajono žmonių algas. Dabar šis socialinis ekonominis atotrūkis gėdingai didelis ir žemina žmonių orumą.

 

2. Į biudžetą bus surenkama 2,2 milijardo eurų papildomų lėšų.

Seime balsuosiu, kad šie pinigai būtų skiriami geresnei Jūsų socialinei apsaugai, didesniems vaiko pinigams, jaunoms šeimoms remti, senjorams pensijoms didinti, studentams nemokamoms bakalauro studijoms, sveikatos apsaugai – nemokamiems vaistams senyvo amžiaus žmonėms, darbuotojų atlyginimų didinimui.

 

3. Algos regionuose kils sparčiausiai ir priartės prie Vilniaus algų vidurkio.

Dabar visi emigruoja į užsienį arba į Vilnių, nes ten algos žymiai didesnės. Palaikysiu tuos įstatymus, kurie užtikrins spartų algų augimą regionuose, kad žmonės Gargžduose ir Klaipėdos rajone uždirbtų tiek pat arba beveik tiek pat kiek ir tokie patys dirbantieji Vilniuje.

 

4. Gargždų, Klaipėdos ir kitų regionų augimui skiriamas mažiausiai 1 milijardas eurų papildomų lėšų

Seime balsuosiu už tokius įstatymus, kuriais bus numatyta skirti žymiai daugiau lėšų regioninei atskirčiai mažinti. Gargžduose ir Klaipėdos rajone gyvenantys žmonės irgi turi važinėti gerai asfaltuotais keliais, turėti gerai apmokamus darbus, gauti gerą išsilavinimą, tinkamą sveikatos apsaugą, naudotis šiuolaikiškomis kultūros ir pramogų erdvėmis. Žmonių gyvenimo kokybė turi gerėti. Ir kuo greičiau, tuo geriau.

 

5. Lietuva atsidurs tarp 20 pažangiausių pasaulio šalių pagal išsilavinimo rodiklius.

Balsuosiu už tuos įstatymus, kurių dėka švietimo sistema (mokyklos, universitetai, aukštosios mokyklos) bus sutvarkyta taip, kad Lietuva pagal moksleivių ir studentų gebėjimų rodiklius pakils į geriausių pasaulio šalių dvidešimtuką. Tai labai svarbus pagrindas Lietuvos pažangai ir gerovės valstybės kūrimui.

 

Dėmesio: jau liepos 25 dieną, ketvirtadienį, Gargždų kultūros centre nuo 18 valandos vyks susitikimas su kandidatu į Seimo narius Kristupu Krivicku. Ateikite, diskutuokite, užduokite jums rūpimus klausimus, pasidalinkite savo problemomis ir rūpesčiais. Tai puiki proga įpareigoti būsimą Seimo narį pirmiausiai išspręsti būtent Jums svarbią problemą!

 

Politinė reklama. Bus apmokėta iš kandidato Kristupo Augusto Krivicko specialiosios rinkimų sąskaitos.

Užsakymo nr. SR02-2019

 

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 290 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,