Mano Gargždai



Rugsėjo pirmoji – piknike „Vienu ritmu“

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Lino Gruzdžio nuotr. Asociatyvi Lino Gruzdžio nuotr.

Rugsėjo pirmąją Gargždų atviras jaunimo centras kviečia švęsti kartu ir susitikti piknike „Vienu ritmu“. Jaunimo parke Laugalių gatvėje laukia informatyvi ir linksma šventinė programa.

 

Renginio metu nuo 18 valandos vyks jaunimo organizacijų ir įvairiausių įstaigų mugė. Organizacijos ne tik pasakos apie savo veiklą, suteiks daug informacijos, bet ir kvies dalyvauti įvairiose smagiose atrakcijose.

18 val. taip pat startuos ir tinklinio bei diskgolfo varžybos. Varžybų pagrindinis partneris – Klaipėdos rajono sporto centras. Komandų laukia taurės, rėmėjų prizai. Pirmos vietos nugalėtojai tinklinio varžybose gaus galimybę vienos dienos poilsiui su nakvyne Drevernos kempine, o diskogolfo nugalėtojai mėgausis kvietimais į „Atostogų parką“. Tie, kurie mano, kad diskogolfą bus sunku žaisti, informuojame, kad labai klystate: Sporto centro teisėjai papasakos apie taisykles, tad labai verta registruotis ir dalyvauti.

19 valandą, minint 800-ąsias Žemaitijos paminėjimo metines, jaunuoliai bus kviečiami į žaidimais, dainomis ir šokiais pagardintą etnovalandą su Jonu Kavaliausku, o nuo 20 valandos startuos Klaipėdos rajono jaunimo grupių ir atlikėjų pasirodymai, pramogos ir žaidimai. Iki pat vidurnakčio muziką ir gerą nuotaiką skleis grupės „@”, „Kofeinas“, „Good time boys“, Rimkus ir „Nexus beat“, atlikėja Liveta Burniauskaitė.

Rugsėjo 1-oji bus paskutinė diena, kai dar vyks liepos 22-ąją startavusi socialinė akcija „Dalinuosi gerumu“. Visi geros valios žmonės raginami padėti sunkiau besiverčiančioms šeimoms suruošti vaikus į mokyklą ir atnešti kanceliarinių prekių. Jos bus perduotos Gargždų seniūnijos socialinei darbuotojai ir pasieks tuos, kuriems jų reikia labiausiai.

 

 

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 373 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,