Mano Gargždai



Gargždų sporto mokyklos sunkiaatlečiai – prizininkų gretose

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Geriausiai pasirodęs ir I-ąją vietą iškovojęs Vilius Norkus. Sporto mokyklos nuotr. Geriausiai pasirodęs ir I-ąją vietą iškovojęs Vilius Norkus. Sporto mokyklos nuotr.

Spalio 11–13 d. Degaičiuose (Telšių rajonas) vyko tarptautinis sunkiosios atletikos turnyras. Sportininkų amžius – 2002 gim. ir jaunesni. Susirinko apie 100 dalyvių iš Latvijos, Estijos ir Lietuvos įvairiausių kampelių.

 

Gargždų sporto mokykla į šias varžybas delegavo 7 savo auklėtinius, o jie kaip visada pasirodė gana sėkmingai. Ne veltui sakoma, kad roges reikia ruošti vasarą, todėl ir Sporto mokyklos sunkiaatlečiai treniravosi visą vasarą, kad vėliau galėtų pasidžiaugti rezultatais.

Geriausiai pasirodė Vilius Norkus, kuris pagerino savo asmeninius rezultatus, iškovojo pirmąją vietą. Vilius rimtai ruošiasi Europos čempionatui, kuris vyks Izraelyje gruodžio 4–12 dienomis. Į šį čempionatą dar vyks Erlandas Eglynas.

Antrąsias vietas pelnė Agneta Dotaitė ir Akvilė Giaštautaitė. Trečiąsias vietas laimėjo Nojus Brazdeikis, Audrius Kralikas ir Julius Juknys. Komandiniai rezultatai: I-oji vieta atiteko Vilniui, II-oji vieta – šeimininkų komandai (Degaičiai), III-oji vieta – Gargždams. Iš keturiolikos dalyvavusių komandų, tai – geras rezultatas.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 299 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,