Mano Gargždai



Kvietinių lopšelyje-darželyje rengta sporto šventė „Kartu smagiau“ (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Ikimokyklinio ugdymo įstaigose komandinis darbas yra labai svarbus tobulėjimo, tikslų įgyvendinimo, bendruomeniškumo, sėkmingos veiklos ir pačių įstaigų tobulėjimo aspektas.

 

Dovilų lopšelio-darželio „Kregždutė“ pedagogės Erika Stalmokienė ir Sandra Jurgelevičienė sėkmingai bendrauja ir bendradarbiauja su Kvietinių lopšelio-darželio pedagogėmis Rita Daugintiene ir Laima Radzevičiene.

Pernai vykusios į svečius ir vedusios netradicines veiklas grupėse, šį rudenį pedagogės suorganizavo nuostabią rudens sporto šventę taikant aktyviuosius metodus „Kartu smagiau“.

Lietingą rudens rytą Tigriukas Feliksas pasiklydo Kvietiniuose ir prisiglaudė darželio kieme esančiame namelyje. Vaikai žaisdami atrado Tigriuką ir pradėjo uždavinėti įvairius klausimus, tačiau pastarajam rūpėjo tik viena – kaip parašiutu pakilti į dangų ir nuskristi į Afriką?

 

Šventės dalyviai. Organizatorių nuotr.

 

Vaikai stengėsi padėti naujai sutiktam draugui, kartu bėgdami aplink darželį tikėjosi padėti jam pakilti, tačiau nepavyko. Subjurus orui ir pradėjus lyti, vaikai Tigriuką Feliksą pasikvietė į darželio sporto salę, ten užsuko ir pro šalį skridusi sušalusi Kregždutė, netrukus į salę atklydo ir alkanas Vilkas Pilkas.

Grojant linksmai muzikai, vaikai su charizmatiškais personažais mankštinosi, varžėsi estafetėse, mėtėsi popieriniais burbulais. Vėliau vaikai buvo apdovanoti prisiminimų medaliais bei pakviesti vaišintis prie vaisiais ir daržovėmis nukrauto stalo.

Bendra veikla suartino tiek vaikus, tiek pedagoges. Tikimės, kad bendradarbiavimas nenutrūks, nes kartu tikrai smagiau!

 

Organizatorių nuotraukos:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 323 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,