Mano Gargždai



Direktoriaus pavaduotoju tapo Tarybos narys Mindaugas Šunokas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Šiandien Klaipėdos rajono savivaldybės tarybos posėdyje patvirtintas Administracijos direktoriaus Artūro Bogdanovo teiktas siūlymas jo pavaduotoju skirti Tarybos narį Mindaugą Šunoką. Darbą Administracijoje M. Šunokas pradės lapkričio 11 dieną.

 

Klausimo svarstymo metu opozicijos atstovas Raimondas Simonavičius paprašė kandidato prisistatyti.

Tribūnoje kalbėjęs M. Šunokas teigė šiuo metu einantis Seimo narės Rasos Petrauskienės padėjėjo pareigas.

„Esu baigęs „Kranto“ vidurinę mokyklą, Klaipėdos universitete studijavau verslo vadybą. Esu dirbęs „Vičiūnų“, „Agrovet“, „Klaipėdos mėsinė“ įmonėse. Dirbdamas kuravau eksporto sritį, manau, kad administracinės patirties turiu pakankamai. Į politiką įsiliejau kaip TS–LKD frakcijos narys, politikoje esu ne vienerius metus. Esu Klaipėdos rajono gyventojas, labai gerai žinau visas problemas, kas padės tinkamai atstovauti gyventojų interesams“, – prisistatė M. Šunokas.

Tarybos narys Viktoras Kura kandidato teiravosi, kokių veiksmų kaip Administracijos direktoriaus pavaduotojas imtųsi, jei įvykus visuotinei gyventojų apklausai dėl daugiafunkcio sporto centro, žmonės išreikštų valią jį statyti S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje.

„Reikės atsižvelgti į gyventojų nuomonę. Po to bus diskusijos, pasitarę su koalicijos partneriais – nuspręsime“, – atsakė M. Šunokas.

R. Simonavičius kandidato teiravosi, ar tapęs Administracijos direktoriaus pavaduotoju jis ketina toliau eiti ir Seimo narės padėjėjo pareigas bei ar turi vadovavimo patirties.

„Aš būsiu priverstas pasitraukti iš Seimo narės padėjėjo pozicijos. O vadovavimo patirties turiu, dirbau „Vičiūnų“ įmonėje Plungėje, kur buvau pirkimo skyriaus direktoriaus pavaduotojas. Vadovauti teko ir frakcijoje, kur esu pirmininkas. Gebu bendrauti su žmonėmis, tad, manau, dėl to problemų nekils“, – kalbėjo M. Šunokas.

Dėl kandidatūros buvo balsuota slaptai. Savo balsą išreiškė 21 Tarybos narys. Balsų skaičiavimo komisijos duomenimis, 1 biuletenis buvo sugadintas, už kandidatūrą balsavo 14, prieš – 4, susilaikė – 2.

Perėjus į naujas pareigas ir atsisakius Tarybos nario mandato, pagal eiliškumą M. Šunoko vietą Taryboje turėtų užimti kartu su Tėvynės Sąjungos–Lietuvos krikščionių demokratų partijos sąrašu į Tarybą kandidatavusi Vida Ronkaitytė.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 289 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,