Mano Gargždai



Tarptautinę neįgaliųjų dieną – prevencinė policijos akcija

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay.com nuotr. Asociatyvi Pixabay.com nuotr.

Gruodžio 3 dieną minima Tarptautinė neįgaliųjų žmonių diena. Ta proga Klaipėdos rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnės, siekdamos atkreipti visuomenės dėmesį į asmenis su negalia, vykdys prevencinę akciją „Oficialus įspėjimas“.

 

Akcijos metu ypatingas dėmesys bus skiriamas prie prekybos centrų, parduotuvių, įstaigų (įmonių) esančioms stovėjimo aikštelėms, kur yra vietų, pažymėtų horizontaliuoju kelio ženklinimu 1.24 (neįgaliojo su vežimėliu simbolis), žyminčiu stovėjimo vietą, kurioje gali stovėti tik transporto priemonės, pažymėtos skiriamuoju ženklu „Neįgalusis“ arba neįgalių asmenų automobilių statymo kortele, taip pat vietoms, pažymėtoms kelio ženklais su papildoma lentele Nr. 846 („Neįgalieji“).

Tai – prevencinė akcija, skirta eismo dalyvių sąmoningumui skatinti, supratimui ugdyti, atkreipiant visuomenės dėmesį į toleranciją, mandagumą, pagarbą neįgaliesiems.

Žmonėms, pažeidusiems minėtą Kelių eismo taisyklių reikalavimą, bus įteikiamas prevencinis perspėjimas dėl pažeidžiamų kelių eismo taisyklių.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 526 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,