Mano Gargždai



„Tauriosios širdies“ laureatė – gydytoja Voldimara Jasmontaitė

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Šiemet „Tauriosios širdies“ apdovanojimas buvo įteiktas gydytojai Voldimarai Jasmontaitei. Šiemet „Tauriosios širdies“ apdovanojimas buvo įteiktas gydytojai Voldimarai Jasmontaitei.

Šeštadienį Gargžduose skleidėsi gerumas – miesto muzikos mokyklos salėje vyko tradiciniai „Tauriosios širdies“ apdovanojimai.

 

Gargždų miesto bendruomenė kvietė pagerbti gargždiškius, kurie bendruomenės labui iš širdies daro daugiau nei numato jų pareigos. Ypatingas pagarbos ženklas suteikiamas iškiliems miestelėnams, pasižymėjusiems puoselėjant savitarpio pagalbą ir atjautą, globojantiems ar kitaip remiantiems silpnesniuosius ir tuo asmeniniu pavyzdžiu skatinantiems taurios savanorystės idėjas.

Šiais metais apdovanojimui buvo siūlomi žmonės, dirbantys sveikatos srityje – gydytojai, slaugytojai, kiti gargždiškių sveikata besirūpinantys žmonės.

Šiemet nuspręsta, kad tauriausią širdį turi Vaikų ligų skyriaus vedėja, gydytoja Voldimara Jasmontaitė. Gargždiškiai medikę vadina darbui atiduodančia visą širdį arba tiesiog puikiu žmogumi, tad niekam nekilo abejonių, kad ji verta „Tauriosios širdies“ apdovanojimo. Nors pačią kuklią medikę toks įvertinimas gerokai nustebino. Anksčiau portalui mano-gargzdai.lt V. Jasmontaitė yra sakiusi, kad ji tiesiog dirba savo darbą.

Gargždų miesto bendruomenei ši diena svarbi buvo ne tik dėl organizuotų apdovanojimų. Prieš juos vyko visuotinis bendruomenės susirinkimas, kurio metu miesto aktyvas dviejų metų kadencijai išsirinko naują valdybą. Jos nariais tapo Vytautas Čeledinas, Dainius Šatkus, Nerijus Galvanauskas, Violeta Tabokienė, Roma Litvinaitė-Paplauskienė, Ovidijus Jankauskas ir Bernadeta Gudavičienė.

Gargždų bendruomenės pirmininku išrinktas verslininkas Dainius Šatkus, o valdybos pirmininke – Roma Litvinaitė-Paplauskienė.

 

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 309 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,