Mano Gargždai



Rajone degė vasarnamis ir gyvenamasis namas

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

Vakar ir šiąnakt ugniagesiai gelbėtojai skubėjo gesinti užsiliepsnojusius pastatus. Šiąnakt, apie 3.45 val., Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefonu 112 gautas pranešimas, kad Sendvario seniūnijoje, Klipščių kaime, Šilelio gatvėje, atvira liepsna dega medinis pastatas.

 

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Klaipėdos greitosios medicinos pagalbos stočiai. Gaisro metu medinis, skarda apkaltas vasarnamis visiškai sudegė.

Dar vienas gaisras kilo vakar, apie 5.45 val., Veiviržėnuose. Tilto gatvėje degė individualus gyvenamasis namas. Į įvykio vietą atvykus ugniagesiams, atvira liepsna degė namo stogas. Iki gelbėtojų ekipažo atvykimo, name buvęs vyras, apsinuodijęs dūmais, išneštas į lauką. Nukentėjusysis išvežtas į gydymo įstaigą.

Gaisro metu nudegė dalis namo stogo, kita dalis buvo nuardyta. Pirmas namo aukštas sulietas vandeniu. Nelaimės vietoje išsaugotas už 3 metrų nuo gaisravietės esantis ūkinis pastatas ir kitas gyvenamasis namas. Dūmų detektorius įrengtas nebuvo.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 245 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,