Mano Gargždai



J. Lankučio bibliotekoje – knygos „Palieski angelo sparnu“ pristatymas

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Pexels.com nuotr. Asociatyvi Pexels.com nuotr.

Vasario 27 d. 17 val. Klaipėdos rajono savivaldybės Jono Lankučio viešosios bibliotekos renginių salėje (Klaipėdos g. 15, I a., Gargždai) vyks Deivinos Orchidės knygos „Palieski angelo sparnu“ pristatymas.

 

Vasario 15-oji yra vaikų sergančių vėžiu diena. Knyga „Palieski angelo sparnu“ skirta šiai dienai pagerbti. Renginio tema – „Tai, kas šventa, negali tapti komercija“.

Knygos pristatymo metu bus pasakojamos tikros, neišgalvotos istorijos, kurios nuves nuostabiais eilių ir prozos takais.

„Ko aš nenoriu? – klausia knygos autorė Deivina Orchidė. – Nenoriu, kad šis renginys būtų tik mano. Noriu, kad kiekvienas atėjęs pajustų tai, ką aš jutau kurdama šią knygą – pasiaukojimą ir vienybę.“  

Renginio organizatoriai nustebins siurprizais ir dovanomis, kurios nudžiugins atvykusiuosius į knygos pristatymą.

Ir ne vien tai...

Ar jau esate suradę tai, ko labai ieškojote? Ar buvote pastebėti? Ar pasijutote dalimi kažko ypatingo? Jei dar ne, tuomet turėsite galimybę, nes... Bus papasakota, nors ir liūdna, bet tikra, labai prasminga istorija apie Linuką, kurio dėka gimė rinkinys „Palieski angelo sparnu“. O jums bus galimybė prisiliesti prie tų, kuriems, mes reikalingi – tai onkologinės ligoninės mažieji didvyriai.

Renginio metu taip pat galėsite įsigyti Deivinos Orchidės knygą „Palieski angelo sparnu“. 20 proc. lėšų nuo parduotų knygų bus skirta ne pelno siekiančiai labdaros organizacijai „Mamų unija“, kuri rūpinasi ne tik Lietuvos vaikais, sergančiais vėžiu, bet ir jų tėveliais.

Renginio vedėja – renginių organizatorė Andžela Pontežienė.

Renginyje galimai dalyvaus ir tie, kurie prisidėjo knygos leidybos ir tie, kurie autorę palaikė, padėjo ir neleido nuleisti rankų: kalbos redaktorė Giedrė Vaitulevičienė, viršelio nuotraukos autorė Jelena Krusnikova, fotografas Eduardas Pontežis.

Renginys NEMOKAMAS.

Maloniai laukiame!

Dėl informacijos kreipkitės telefonu: 8 671 11 716 (Andžela), el. paštu: , https://www.palieskiangelosparnu.com/  

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 403 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,