Mano Gargždai



Tinklinio aikštelėje – tulpių žiedai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Gargždų sporto mokyklos nuotr. Gargždų sporto mokyklos nuotr.

Gargždų sporto mokyklos tinklinio grupės mergaitės antrus metus Kovo 8-ąją – Tarptautinę moterų solidarumo dieną – kartu su mamomis, sesėmis, draugėmis pasitiko dalyvaudamos tinklinio turnyre.

 

Į tinklinio aikštelę išbėgo 9 komandos, kurios rungtyniavo A ir B grupėse. A grupėje tarpusavyje žaidė: Deimos-Sigitos, Mildos-Ugnės, Gabijos-Vitalijos, Austėjos-Liepos, Gabijos-Liucijos komandos. B grupėje: Austėjos-Alinos, Irmos-Vilijos, Smiltės-Rūtos, Liepos-Rusnės komandos.

Sužaidus grupėse, pirmajame pusfinalyje susitiko Austėja Vyšniauskaitė bei jos mama Alina ir Deima Šliuožaitė bei jos mama Sigita. Antrajame pusfinalyje žaidė sesės Rusnė ir Liepa Lukauskaitės prieš Mildą Kvekšaitę ir Ugnę Giaštautaitę.

Dėl III vietos žaidė Austėjos ir Alinos dvejetas prieš Mildą ir Ugnę. Bronzos medaliais pasipuošė Austėja Vyšniauskaitė ir jos mama Alina.

Tikros finalinės varžybos vyko dėl aukso medalių. Į kovą stojo sesutės Liepa ir Rusnė prieš Deimos ir Sigitos porą. Po gražios kovos, sidabro medaliai ir antros vietos taurė įteikta sesutėms Lukauskaitėms, aukso medaliai ir pirmos vietos taurė – Deimai Šliuožaitei ir jos mamai Sigitai.

Tinklinio aikštelėje netrūko sportinio azarto, gražių emocijų. Po varžybų mergaitės ir jų mamos džiaugėsi praėjusiu turnyru, turiningai praleistu laisvalaikiu, sveikino mokytoją Jolantą su Kovo 8-ąja.

Varžybas vykdyti padėjo Gargždų „Minijos“ progimnazijos 8a klasės mokiniai Lukas Mardosa ir Gvidas Stasius.

 

Sporto mokyklos nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 104 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,