Mano Gargždai



Ketvergiuose policija organizavo renginį „Saugok save ir savo draugus“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Klaipėdos apskrities VPK nuotr. Asociatyvi Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Kovo 25 d. Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Klaipėdos rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio pareigūnai, specialistė Violeta Capienė, tyrėja Vilma Grekštienė ir vyresnysis tyrėjas Giedrius Gumuliauskas, organizavo renginį „Saugok save ir savo draugus“, kuriame dalyvavo Ketvergių pagrindinės mokyklos 3 ir 4 klasių moksleiviai bei jų mokytojos Rolanda Radavičienė ir Ingrida Rimšienė bei aktyviai policijos pareigūnams talkinusi mokyklos socialinė pedagogė Lina Tiškuvienė.

 

Renginys „Saugok save ir savo draugus“ buvo sudarytas iš dviejų dalių, t.y. teorinės bei praktinės veiklų. Per vieną pamoką moksleiviai pakartojo, įtvirtino turimas saugaus eismo žinias bei įgijo naujų, o antrosios pamokos metu sugužėjo į sporto salę, kur jų laukė sporto, loginės, kūrybinės užduotys, susijusios su saugiu eismu.

Antroje dalyje vaikai buvo skatinami elgtis draugiškai, tolerantiškai, atsakingai ir, žinoma, be patyčių vienas kito atžvilgiu. Buvo skatinamas grupinis bendravimas ir bendradarbiavimas, nes tik veikiant išvien, komandoje, yra pasiekiami geresni rezultatai.

Visų nuotaiką praskaidrino ir renginį vesti padėjo visų vaikų draugas, policijos simbolis šuniukas Amsis. Kelias valandas vykęs renginys bei jo metu atlikta veikla suteikė dalyviams teigiamų, gražių emocijų ir įskiepijo vaikams atsakomybės jausmą ne tik už save, bet ir už savo draugus.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 335 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,