Mano Gargždai



Automagistralėje netoli Gargždų – didelė avarija: suniokotas policijos automobilis

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„Reidas“ nuotr. „Reidas“ nuotr.

Šeštadienio pavakarę socialiniuose tinkluose pasklido nuotraukos iš eismo įvykio automagistralėje, pirminiais duomenimis, sumaitoti net penki automobiliai.

 

Incidentas įvyko apie 17 val. kelio Klaipėda–Kaunas 15-ame kilometre. Pirminiais duomenimis, pareigūnams aiškinantis įvykusios avarijos aplinkybes, į jų stovintį automobilį rėžėsi „Volkswagen Passat“.

Smūgis buvo labai stiprus: iš tarnybinio automobilio galinės dalies neliko nieko, sumaitota mašina buvo nublokšta į skiriamąją juostą. Jei ne atitvaras, policijos mašina, ko gero, būtų atsidūrusi priešingos krypties eismo juostoje ir pasekmės būtų buvę dar baisesnės.

Avarijos metu pareigūnų automobilyje nebuvo. Nukentėjo „Volkswagen Passat“ vairuotojas ir keleivė. Jie greitosios medicinos pagalbos automobiliais išgabenti į ligoninę. Į įvykio vietą skubėjo ir ugniagesiai gelbėtojai.

Eismas kelio ruože, važiuojant Kauno kryptimi, ribojamas. Dėl įvykio pradėtas tyrimas.

 

Sekmadienį Klaipėdos AVPK pranešė, kad balandžio 25 d., apie 17 val., Klaipėdos r., Šlapšilės kaimo teritorijoje, kelio Klaipėda–Vilnius 15-ame km, į kelkraštyje stovintį Klaipėdos apskrities VPK priklausantį tarnybinį automobilį „Skoda Octavia“, atsitrenkė vyro (g. 1983 m.) vairuojamas automobilis „Volkswagen Passat CC“, kuris taip pat nuo smūgio trenkėsi į dešiniajame kelkraštyje stovėjusį automobilį „Peugeot Partner“, kuriame sėdėjo vairuotojas (g. 1991 m.).

Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio „Volkswagen Passat CC“ vairuotojas, kuris gydomas ambulatoriškai bei kartu važiavusios keleivės (g. 2008 m., paguldyta į ligoninę, ir 1981 m., gydoma ambulatoriškai).

Kiek anksčiau, 16.47 val., magistraliniame kelyje Vilnius–Kaunas–Klaipėda (kelio Nr. A1), 296 km (D pusėje) įvyko eismo įvykis – į automobilį „Honda“, vairuojamą 1942 m. gimusios moters, jai išvažiuojant iš kelkraščio, atsitrenkė krovininis automobilis „Peugeot“, kurį vairavo gim. 1987 m. vyras.

Eismo įvykio metu nukentėjo 78 metų vairuotoja, ji paguldyta į ligoninę.

 

„Reidas“ nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 428 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,