Mano Gargždai



Draugo istoriją išmainyk į prizą

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Draugas groja, šoka, kuria, kepa.. ir t.t.? Papasakok ir laimėk prizus sau ir draugui. Draugas groja, šoka, kuria, kepa.. ir t.t.? Papasakok ir laimėk prizus sau ir draugui.

Jūsų kaimynas augina 15 šunų? Geriausia draugė kepa nepakartojamą pyragą ar augina retas gėles? Gal jūsų pusbrolis mokykliniame sąsiuvinyje slepia piešimo šedevrus, o kruopšti sesuo pati siuvasi išleistuvių suknelę? Jei turite draugą, giminaitį, kaimyną, klasės bičiulį, kuris užsiima neįprasta veikla, turi įdomių pomėgių ar talentų, skaitykite atidžiai.

Sakoma, jog kuklumas žmogų puošia. Tikra tiesa, bet dėl to kartais nesužinome labai įdomių dalykų. Todėl portalas mano-gargzdai.lt skelbia konkursą, skirtą kuklioms, bet talentingoms asmenybėms pagirti bei paskatinti.

Jei pažįstate žmonių, kurie nusipelno dėmesio, parašykite – jie verti, jog apie juos sužinotų. Pagirti galima už daug ką: pasiekimus mokykloje, sporte, konkursuose, mene, kulinarinius, meninius, organizacinius gebėjimus, labdaringą, savanorišką, įkvepiančią veiklą, kitokį gyvenimo būdą, aistrą keliauti, auginti gėles, prižiūrėti gyvūnus, puoselėti gamtą ir taip be galo.

Todėl jei pažįstate žmogų, apie kurį iš tiesų verta papasakoti, susisiekite su mumis – apie įdomią asmenybę parašysime straipsnį, o visuomenei prieinama istorija galbūt kažką įkvėps keisti savo gyvenimą, imtis naujos veiklos.

Tų, kurių pasiūlyti herojai sulauks daugiausiai dėmesio, laukia puikūs portalo mano-gargzdai.lt prizai. Apdovanosime Jus ir Jūsų draugą.

Rašykite mums adresu . Nurodykite savo herojaus vardą ir pavardę, trumpai papasakokite, ką įdomaus jis veikia ir nepamirškite savo ir draugo kontaktų. 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 165 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,