Mano Gargždai



Kviečia į nemokamą vaikų sveikatingumo dienos stovyklą

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Pixabay.com nuotr. Asociatyvi Pixabay.com nuotr.

Klaipėdos rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras kviečia vaikus nuo 7 metų dalyvauti nemokamoje sveikatingumo dienos stovykloje.

 

Kada? 2020 metų liepos 27-31 dienomis, nuo 9.30 iki 17.30 val.

Apie stovyklą: stovykla vyks Dovilų pagrindinėje mokykloje, Klaipėdos g. 35, Dovilai.

Stovyklos dienos suskirstytos į penkias pagrindines temas – pirmosios pagalbos, mitybos, fizinio aktyvumo, dantų ir burnos priežiūros, priklausomybes sukeliančių medžiagų vartojimo prevencijos.

Stovyklos užsiėmimai: stovyklos dienos pradedamos aktyvia ir linksma mankšta, vaikai kasdien susipažins su skirtingomis ir įdomiomis edukacijomis. Profesionalių lektorių komanda aiškiai ir paprastai, remdamiesi ne tik teorija, bet ir praktiniais užsiėmimais, sukurs įsimintiną stovyklos atmosferą ir padės ugdyti pagrindines sveikos gyvensenos kompetencijas stovyklos dalyviams. Savo jėgas ir sugebėjimus vaikai išbandys orientaciniuose pėščiųjų/dviračių žygiuose bei linksmose, komandinį darbą stiprinančiose estafetėse ir rungtyse. Vaikai gebės pasigaminti sveikatai palankius patiekalus ir sąmoningai į(si)vertinti savo mitybą. Po stovyklos vaikai taps tikrais sveikatos ambasadoriais, kurie skleis sveikatingumo idėjas ir žinias bendraamžių tarpe.

Biudžetas: projekto lėšomis bus apmokėta visa dalyvavimo stovykloje kaina su maitinimu (pietūs ir pavakariai).

Kas gali dalyvauti? Klaipėdos rajone gyvenantys vaikai nuo 7 metų. Vaikai jau dalyvavę ankstesnėje nemokamoje stovykloje į šią neregistruojami.

Kaip dalyvauti? Registruotis el.paštu ir tel. 8 655 74790. Registracija vyksta iki 2020 m. liepos 17 d., užpildžius laisvas vietas registracija stabdoma, nes vietų skaičius ribotas.

Aktualu: pasiranšant stovyklos sutartį būtina pridėti galiojančią vaiko sveikatos pažymą.

Tėvai (globėjai) turi pasirūpinti vaiko pristatymu ir pasiėmimu į/iš stovyklos. Stovykloje gali dalyvauti tik sveiki vaikai, nesergantys lėtinėmis ligomis, nekarščiuojantys, neturintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų infekcijų požymių.

Stovykla finansuojama Europos Sąjungos socialinio fondo lėšomis įgyvendinant projektą „Sveikos gyvensenos skatinimas Klaipėdos rajone“.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 677 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,