Mano Gargždai



Lietaus nepabūgę gyventojai traukė į Mindauginių šventę Kvietiniuose (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Simos Ulvikienės nuotr. Simos Ulvikienės nuotr.

Liepos 5-ąją, sekmadienį, Kvietinių bendruomenės nariai kvietė visus į tradicinę miestelio šventę – Mindaugines, skirtą Valstybės dienai paminėti. Ir nors dangus lietaus negailėjo, šventėje dalyvių netrūko.

 

Kaip portalui mano-gargzdai.lt pasakojo Kvietinių bendruomenės centro valdybos pirmininkas Gediminas Girgždis, šventė pavyko, nors dėl pliaupiančio lietaus ir teko koreguoti programą. Buvo atsisakyta parašiutininkų šuolių, taip pat dėl pablogėjusio oro teko nutraukti naktinę diskoteką.

„Šventė praėjo nuostabiai, jei ne vakarinis lietus, Kvietiniai būtų paskendę nuo žmonių gausos“, – kalbėjo G. Girgždis, pridūręs, kad parašiutininkus, turėjusius pakelti Lietuvos vėliavą, pakeitė savanoriai.

Mindauginių šventėje dalyviai galėjo susipažinti su policijos, gaisrinės transporto priemonėmis, įranga, karinę techniką demonstravo kariškiai. Dalyvius itin nudžiugino atskiros pramogų erdvės.

„Smagu, kad netrūksta užimtumo tiek mažiems, tiek dideliems“, – kalbėjo viena renginio dalyvių, paatviravusi, kad tikrai ne visose šventėse tenka matyti tokias žaidimų zonas.

Kvietinių bendruomenė tądien taip pat pagerbė gražiausiai besitvarkančių sodybų savininkus. Jais tapo Irena ir Albinas Jankauskai, Vilma ir Albinas Vindžigelskiai bei Regina Rudytė bei Marytė ir Kajetonas Stropai.

Į sceną žengė ne tik pasveikinti atskubėję politikai, bet ir vietiniai atlikėjai, Gargždų linijinių šokių kolektyvai.

Šventės dalyvius pasirodymu su skrabalais linksmino „Lietuvos talentų“ dalyvis Karolis Šileika, taip pat grupės „Tabasco“ vokalistas Gediminas Norvaišas. Renginio metu buvo sugiedotas Lietuvos himnas, o jį vainikavo fejerverkai.

 

Renginio akimirkos – Simos Ulvikienės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 659 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,