Mano Gargždai



Gyventojai skundžiasi: per Tilto gatvę negalima praeiti ar pravažiuoti dviračiu

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Dviratį nusinešti buvo pasiūlyta šiais laipteliais, praeiti – per sukrautą žvyro krūvą.Skaitytojo nuotr. Dviratį nusinešti buvo pasiūlyta šiais laipteliais, praeiti – per sukrautą žvyro krūvą.Skaitytojo nuotr.

Vakar portalo mano-gargzdai.lt redakciją pasiekė gyventojo skundas. Vyras teigė norėjęs nuvykti į darbą dviračiu per Tilto gatvę, tačiau to lengvai padaryti negalėjo. Nors buvo skelbta, kad pėstiesiems eiti šia gatve, kol vykdomi statybos darbai, bus galima.

 

Jam esą buvo pasiūlyta pasiimti dviratį ir jį persinešti sugriuvusiais ir apžėlusiais laipteliais, o norint praeiti – siūlyta lipti per supiltą žvyro krūvą.

„Aš persinešiau dviratį, o kaip tiems, kurie yra vyresnio amžiaus? Man atrodo, kad tai jiems – neįmanoma misija“, – sakė skaitytojas, pridūręs, kad jį papiktino tai, kad buvo skelbiama klaidinanti informacija.

Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Viešųjų ryšių ir bendradarbiavimo skyriaus vyr. specialistė Rita Rapalienė teigė, kad ši situacija yra žinoma ir apie ją jau informuotas rangovas.

„Pasak jo, dėl didelės prieduobės poreikio pėsčiųjų judėjimas gatve šiuo metu sudėtingesnis. Kad situacija būtų išspręsta, rangovas įpareigotas dar šiandien sudaryti sąlygas pėsčiųjų judėjimui, pavyzdžiui, per pastatytą lieptą“, – situaciją komentavo Savivaldybės atstovė.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 259 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,