Mano Gargždai



Vilniuje nusileista „Žalgiriui“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
fkbanga.lt nuotr. fkbanga.lt nuotr.

Penktadienį Vilniuje „Banga“ 0:1 pralaimėjo „Žalgiriui“.

 

Nuo pirmųjų rungtynių akimirkų iniciatyvą turėjo šeimininkai, tačiau per visą kėlinį galima išskirti tik du reikšmingus įvykius. 16 minutę po vilniečių pakelto kampinio „Žalgirio“ žaidėjas numetė kamuolį H. Videmont, kuris iš arti galva pelnė įvartį. Kitas epizodas nutiko 42 minutę, kai I. Tatamirovic neleistinai sustabdė R. Vėževičiaus prasiveržimą ir išvydo prieš save geltoną ir raudoną korteles.

Antrajame kėlinyje jau kur kas dažniau prie varžovų vartų matėme ir „Bangą“. Deja, lemiamose atakos stadijose pritrūkdavo tikslumo. 47 minutę R. Vėževičius po reido į baudos aikštelę smūgiavo virš vartų. 62 minutę po R. Matos da Silva perdavimo iš kairiojo krašto R. Vėževičius dar kartą bandė įveikti varžovų vartininką, tačiau kamuolys nuskriejo tiesiai E. Gertmonui į rankas. Tikriausiai arčiausiai tikslo gargždiškiai buvo 67 minutę, kai po V. Antužio perdavimo iš dešiniojo krašto R. Vėževičiui pritrūko tik šiek tiek tikslumo ir smūgiuotas kamuolys praskriejo greta virpsto.

Savo galimybių turėjo ir vilniečiai. Jei kėlinio pradžioje M. Vorobjovas iš toli nepataikė į vartus, taip pat besibaigiant kėliniui I. Driomovui teko gerokai paplušėti, kad atremtų D. Šimkaus iš baudos aikštelės smūgiuotą kamuolį.

 

Rungtynių santrauka – A lygos YouTube kanale.

 

T. Tamošausko komentaras – A lygos YouTube kanale.

 

Kitas rungtynes „Banga“ žais Gargždų miesto stadione sekmadienį, rugpjūčio 16 dieną, 17 valandą su „Panevėžiu“.

 

Žalgiris (Vilnius) – Banga (Gargždai) 1:0 (1:0).

Įvartis: 16 min. H.Videmont (Žalgiris).

Įspėjimai: 25 min. I.Tatamirovic, 28 min. R.Ennin, 42 min. M.Kuklys, 75 min. L.Antal, 88 min. E.Gertmonas, 90+1 min. M.Vorobjovas (Žalgiris), 16 min. R.Vėževičius (Banga).

Pašalinimas: 42 min. I.Tatamirovic (už antrą geltoną kortelę) (Žalgiris).

„Bangos” sudėtis: I.Driomovas, R.Vėževičius, D.Padaigis, O.Aksonov, Y.Pavlyk, D.Lukošius (75′ J.Bičkus), D.Norvilas (82’P.Lotužys), S.Rakauskas (46′ V.Antužis), S.Yoshikawa, K.Urbaitis, R.Matos da Silva. Atsargoje liko: M.Bertašius, E.Bračkus, K.Toleikis, I.Venckus.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 253 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,