Mano Gargždai



SC „Mintis“ šachmatininkai dalyvavo respublikinėse varžybose

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Zigmo Bitino nuotr. Zigmo Bitino nuotr.

Tris savaitgalius iš eilės Klaipėdos rajono sporto centrui atstovaujantys klubo „Mintis“ šachmatininkai dalyvavo įvairiose respublikinėse varžybose.

 

Rugpjūčio 9 dieną Telšių rajone, Ryškėnuose vyko sporto šventė „Ryškėnų vasara-2020“. Tarp 33 dalyvių buvo ir mūsiškiai Arūnas Gincas, Sigitas Karbauskas bei Robertas Mockus. Geriausiai pasirodęs Sigitas Karbauskas buvo 15-toje vietoje (5 taškai iš 9 galimų). Arūnas Giincas – aštuonioliktas (4,5 taško), Robertas Mockus – 22-oje vietoje (4,5 taško).

Tarp 11 komandų mūsiškiai pasidalijo 5–7 vietas. Nugalėjo radviliškiečiai, antri – mažeikiškiai, o treti – Naujosios Akmenės atstovai. Asmeninėje įskaitoje nugalėjo Simona Limontaitė (atstovavo Limontų komandai iš Telšių). Ji surinko 7 taškus. Tiek pat taškų ir kitų dviejų prizininkų sąskaitose. Antras buvo Donatas Kišonas iš Radviliškio, o trečias – Gintaras Paulauskas iš Mažeikių.

44 šachmatininkai susirinko rugpjūčio 15 dieną į Naujosios Akmenės „Žolinės“ šventę tradiciškai pažymėti šachmatų turnyro „Naujoji Akmenė-2020“. Aštuonių ratų sistema greituosius šachmatus panoro žaisti bemaž visų šiaurės vakarų Lietuvos miestų atstovai, taip pat svečiai iš Latvijos Duobelės miesto.

Asmeninėje įskaitoje nugalėjo Lukas Bagvilas iš Šiaulių. Jis surinko 7 taškus ir buvo vienvaldis lyderis. Įkandin jo net keturi šachmatininkai surinko po 6 taškus. Tai – Sporto centro „Mintis“ atstovas Arūnas Gincas, Andrius Šarauskas iš Šiaulių, Donatas Kišonas iš Radviliškio bei turnyre dalyvavęs vienintelis vilnietis Andrius Mulevičius. Tokia tvarka jie ir pasidalijo likusias prizines vietas.

Na, o rugpjūčio 22 dieną svečius sporto ir meno šventėje Alksniupiuose jau priiminėjo radviliškiečiai. 14 dalyvių kovėsi ratų sistema. Tarp dalyvių buvo trys Klaipėdos rajono sporto centro atstovai. Varžybų nugalėtoju tapo radviliškietis Donatas Kišonas. Jis surinko 12 taškų iš 13 galimų. Viso turnyro metu jam ant kulnų lipo gargždiškis Valdas Jonelys. Jis finišavo antroje vietoje (11 taškų). Trečias – Jonas Kubilius iš Raseinių – 10 taškų. Mūsiškis Artūras Daniusevičius su 8 taškais dalijosi 5–7 vietas, o Robertas Mockus su 6 taškais – 8–9 vietas.

Bendravimas su kitų rajonų šachmatininkais – puiki priemonė pristatyti mūsų rajoną, jo Sporto centrą, kaip aktyvų ir propaguojantį įvairias sporto šakas.

 

Zigmo Bitino nuotraukos:

  

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 210 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,