Mano Gargždai



Stalo tenisininkų kovos Gargžduose ir Žemaitijos regione

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Iš kairės: Henrikas Kerys, Darius Aleknavičius, Gintaras Jokubauskas, Renatas Guščinas, Nerijus Slavinskas, Antanas Blinstrubas, Aivaras Poška, Mantas Judeikis ir Povilas Mikalauskis. Sporto centro nuotr. Iš kairės: Henrikas Kerys, Darius Aleknavičius, Gintaras Jokubauskas, Renatas Guščinas, Nerijus Slavinskas, Antanas Blinstrubas, Aivaras Poška, Mantas Judeikis ir Povilas Mikalauskis. Sporto centro nuotr.

Gargždų miesto sporto salėje balandžio 6 dieną vykusiose Klaipėdos rajono vyrų asmeninėse stalo teniso pirmenybėse jėgas išbandė 30 stalo tenisininkų iš įvairių rajono gyvenviečių.

 

Žaidėjai buvo suskirstyti į tris grupes pagal amžių ir pajėgumą. Pirmojoje grupėje žaidė vaikai (gimę 1998 metais ir jaunesni), antrojoje grupėje jėgas išbandė stalo teniso veteranai ir šios sporto šakos mėgėjai. Trečiojoje – suaugusiųjų grupėje – varžėsi pažengę stalo tenisininkai, kurių tarpe kovojo ir buvęs Lietuvos jaunimo stalo teniso rinktinės narys šiuo metu Šlapšilėje gyvenantis Nerijus Slavinskas.

Buvo išdalinti 3 apdovanojimų komplektai. Jauniausiųjų grupėje trečias liko judrėniškis Aivaras Poška, vicečempiono titulas atiteko Povilui Mikalauskiui iš Gargždų, kuris tik po atkaklios kovos nusileido grupės čempiono titulą apgynusiam Mantui Judeikiui iš Judrėnų.

Veteranų ir mėgėjų grupėje taip pat virė aršios dvikovos po kurių trečias liko dituviškis Gintaras Jokubauskas. Pademonstravęs gerą sportinę formą, antrą vietą užėmė Gargždų sporto mokyklos direktorius Antanas Blinstrubas. Grupės čempiono titulas atiteko dituviškiui Henrikui Keriui.

Pajėgiausiųjų grupėje buvo sužaista daug gražių taškų, kuomet kamuoliukas aštriais sukamaisiais smūgiais buvo valdomas atsitraukiant nuo stalo teniso stalo net 5 metrų atstumu. Čia trečia vieta atiteko Trušelių kaimo gyventojui Dariui Aleknavičiui, kuris kovoje dėl šios vietos įveikė Gargždų sporto mokyklos stalo teniso trenerį Feliksą Žemgulį. Antra vieta atiteko Renatui Guščinui iš Jakų, o absoliučiu varžybų čempionu, kaip ir reikėjo tikėtis, tapo Nerijus Slavinskas.

Būtina paminėti, kad komanda pavadinimu TOPSAS.LT (Gargždai), kurios sudėtyje žaidžia Darius Aleknavičius iš Trušelių kaimo ir du gargždiškiai Mindaugas Buda ir Feliksas Žemgulys, 2013 metų sezone iškovojo reikšmingą pergalę Žemaitijos regiono lygiu. Šie žaidėjai 2014 metų sezone iškovojo teisę žaisti Žemaitijos regiono stalo teniso A lygos komandų TOP 12-tuke. Gargždiškių komanda 2013 metų sezone tarp keturiasdešimties žemesnės lygos komandų liko pirma.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 850 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,