Mano Gargždai



Išdalyti 13-ojo Gargždo festivalio prizai (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Sandros Vaičienės nuotr. Sandros Vaičienės nuotr.

Sekmadienį, antrąją 767-ojo Gargždų miesto gimtadienio dieną, Minijos slėnyje, greta kitų sporto renginių, vyko 13-asis Gargždo festivalis, kurio metu paaiškėjo konkūrų varžybų nugalėtojai.

 

Festivalio organizatorius, Tarybos narys Vaclovas Macijauskas renginio metu kalbėjo, kad Gargždams ypač reikalingos Gargždo varžybos, tai puiki proga pasižvalgyti į išpuoselėtus žirgus ir grakščius raitelius, o pastariesiems – dalyvauti konkūruose, kurių metu išdalinami ne tik medaliai bei taurės, bet ir piniginis fondas.

Atidarymo konkūre nugalėtojo taurę pelnė Liepa Ališauskaitė su žirgu Kadrilis, antroji vieta atiteko Dovilei Skrickytei su žirgu Hatora, trečioji – Rusnei Žukauskaitei su žirgu Pegasas.

Gargždo konkūre nugalėjo Justas Gabalis su žirgu Lifonachi, antra – Neda Sipavičiūtė su žirgu Vėtra, trečias – Viktoras Pocius su žirgu Ali Baba.

Gargždų miesto taurė atiteko Justui Gabaliui su žirgu Jorn. Antrąją vietą užėmė Giedrius Butkus su žirgu Holle, trečiąją – Gaudenė Janavičiūtė su žirgu Žogoleta.

UAB „Vlantana“ taurės laureatu tapo Žydrūnas Garbenis su žirgu Kansas, o Gaudenė Janavičiūtė su žirgu Žigoleta liko antroje vietoje.

Šuolio į aukštį rungtį laimėjo Žydrūnas Garbenis su žirgu Enjoy, antroji vieta atiteko taip pat Žydrūnui Garbeniui tik su žirgu Kansas.

 

Sandros Vaičienės nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 109 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,