Mano Gargždai



Patikslinta tvarka dėl renginių ir aukšto meistriškumo sporto varžybų registravimo

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pexels nuotr. Asociatyvi Pexels nuotr.

Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) primena, kad nuo rugsėjo 1 d. žiūrovų ir dalyvių skaičius kultūros, pramogų ir kituose renginiuose bei aukšto meistriškumo sporto varžybose nėra ribojamas, jeigu užtikrinamas bilietų platinimas elektroniniu būdu ir (arba) žiūrovų bei dalyvių registracija.

 

Ketvirtadienį pasirašyti operacijų vadovo sprendimai patikslina, kad registraciją galima vykdyti ne tik elektroniniu, bet ir kitais būdais, pavyzdžiui, dalyvių sąrašus sudarant popieriniuose lapuose.

Kitos sąlygos nesikeičia ir toliau galioja tiek uždarose, tiek atvirose erdvėse vykstantiems renginiams bei aukšto meistriškumo sporto varžyboms.

Jeigu organizatoriai negali užtikrinti bilietų platinimo elektroniniu būdu ir (arba) žiūrovų bei dalyvių registracijos, renginyje gali dalyvauti ne daugiau kaip 300 žmonių.

Prie bilietų kasų privaloma užtikrinti bent vieno metro atstumą tarp žmonių. Mažiausiai vieno metro atstumas taip pat turi būti užtikrintas renginio arba aukšto meistriškumo sporto varžybų metu tarp žiūrovų, išskyrus sutuoktinius, artimuosius giminaičius, įtėvius, įvaikius, globėjus ir rūpintojus.

Tiek žiūrovai, tiek renginio arba aukšto meistriškumo sporto varžybų aptarnaujantis personalas privalo dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 509 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,