Mano Gargždai



„Tapk sveikatos ambasadoriumi!“: prasidėjo paskutinė šiais metais sveikatos stiprinimo stovykla vyresnio amžiaus žmonėms

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Rugsėjo 21–25 dienomis, nuostabioje aplinkoje – „Baniulių“ kaimo turizmo sodyboje – susirinko 24 aktyvūs stovyklautojai, panorę rudenį pasitikti aktyviai.

 

Rytus pradėdami mankšta, stovyklautojai kasdien dalyvaus specialiuose edukaciniuose užsiėmimuose. Informatyvios, įdomios paskaitos, diskusijos ir fiziniai pratimai neleis nuobodžiauti net ir išrankiausiems, o turininga laisvalaikio programa sukurs ypatingą nuotaiką.

Stovyklą organizuoja Klaipėdos rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras, įgyvendindamas ES finansuojamą projektą „Sveikos gyvensenos skatinimas Klaipėdos rajone“. Šiais metais tai paskutinė tokia stovykla, todėl organizatoriai numatę dar daugiau siurprizų ir unikalių užsiėmimų.

 

Organizatorių nuotr.

 

Visą šią savaitę stovyklos užsiėmimus ves profesionalūs lektoriai, kurie, remdamiesi ne tik teorija, bet ir praktika, ugdys svarbiausias sveikos gyvensenos kompetencijas.

Pagrindinis stovyklos „Tapk sveikatos ambasadoriumi!“ tikslas – įkvėpti stovyklautojus pasitikėjimo savimi ir suteikti praktinių ir teorinių žinių, kaip stiprinti savo, artimųjų ir draugų sveikatą.

Stovykla finansuojama Europos Sąjungos socialinio fondo lėšomis įgyvendinant projektą „Sveikos gyvensenos skatinimas Klaipėdos rajone“.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 496 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,