Mano Gargždai



Įteiktos Metų mokytojo vardo premijos

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Rasa Rusteikienė, Ilona Tulabienė ir Dalia Bendikienė. Klaipėdos r. sav. nuotr. Rasa Rusteikienė, Ilona Tulabienė ir Dalia Bendikienė. Klaipėdos r. sav. nuotr.

Šiandien Savivaldybėje pasveikinti ir Metų mokytojo vardo premijomis apdovanoti trys Klaipėdos rajono pedagogai.

 

Šiemet premijos skirtos Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos matematikos mokytojai metodininkei Daliai Bendikienei bei lietuvių kalbos ir literatūros mokytojai metodininkei Rasai Rusteikienei ir „Kranto“ pagrindinės mokyklos vyresniajai matematikos ir fizikos mokytojai Ilonai Tulabienei.

Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas, sveikindamas mokytojus, džiaugėsi, kad jie ne tik užsiima profesine veikla, bet nepamiršta ir visuomeninės – visi aktyviai dalyvauja įvairiuose projektuose, iniciatyvose, akcijose.

„Aš asmeniškai labai gerbiu mokytojo profesiją. Ir manau, kad kai buvo renkamos idėjos Lietuvai, labai teisingai užbrėžtas tikslas mokytojo profesiją padaryti prestižine“, – sakė Klaipėdos rajono meras B. Markauskas.

Tarptautinės mokytojų dienos proga už profesinę ir visuomeninę veiklą kasmet trys rajono mokytojai pagerbiami nuo 2016 metų. Premijos dydis – 500 eurų.

 

Klaipėdos rajono savivaldybės nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 367 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,