Mano Gargždai



Seksualūs apatiniai nebūtinai atrodys seksualiai... Ką reikia žinoti?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi nuotr. Asociatyvi nuotr.

Su nekantrumu laukiate, kol kurjeris pristatys internetu įsigytus erotiškus, gundančius apatinius, tačiau pasimatavusios taip lauktąjį pirkinį nusiviliate? Nepulkite kaltinti savęs, imtis dietų ar ieškoti informacijos apie figūros tobulinimo procedūras... Priežastis, kodėl įspūdingi seksualūs apatiniai neatrodo taip, kaip įsivaizdavote, gali būti kur kas paprastesnė. Dažnu atveju moterys tiesiog pasirenka savo figūrai netinkančius apatinius.

 

Figūrų tipai

Paprastai skiriami penki figūrų tipai: kriaušės formos figūra, obuolio (galite išgirsti vadinant rombo formos), smėlio laikrodžio, stačiakampio ir kūgio.

Kriaušės formos figūra išsiskiria siaurais pečiais bei maža krūtine ir platėjančia apatine kūno dalimi, t. y. gana ilgas liemuo, platūs klubai ir stambokos šlaunys.

Obuolio formos figūros savininkės turi siaurus pečius, paprastai masyvią krūtinę, papildomus kilogramus pilvo srityje ir plačius klubus.

Smėlio laikrodžio figūrą trokšta turėti dauguma moterų, nes tai bene idealiausias figūros tipas, kuriam tinka beveik visi apatiniai drabužiai, ypač platus pasirinkimas seksualių apatinių. Šio tipo figūrą turinčios moterys džiaugiasi siaurais pečiais ir klubais, dailia vidutinio dydžio ar didele krūtine ir ryškiu liemeniu.

Stačiakampio formos figūrai būdingi maždaug vienodai siauri pečiai, krūtinės sritis, juosmens, klubų zonos. Krūtinė paprastai yra maža.

Kūgio forma yra priešinga kriaušės formos figūrai. Kūgio tipui būdinga plati viršutinė kūno dalis ir siaurėjimas keliaujant žemyn, t. y. siaurėjantis liemuo, siauri klubai ir plonos kojos.

 

Seksualūs apatiniai pagal figūros tipą

Kad seksualūs apatiniai tikrai atrodytų gundančiai, o pati žavėtumėtės savo atvaizdu veidrodyje, labai svarbu pasirinkti tinkamai. Reikia atsižvelgti į tai, ką erotiški drabužėliai gali užmaskuoti ir ką išryškinti.

Jei turite kriaušės formos figūrą, reikia sukurti balansą tarp viršutinės ir apatinės kūno dalies. Todėl reikia išryškinti krūtinę, suteikti jai apimties. Jums idealiai tiks push up liemenėlės, taip pat seksualios, puoštos kaspinėliais, raukinukais. Galite derinti skirtingų spalvų kelnaites ir liemenėlę, pastarąją pasirinkdami ryškią, margą, išraiškingą, o kelnaites vienspalves, klasikinių, paprastų spalvų.

Didžiausias obuolio tipo figūrą turinčių moterų galvos skausmas – atsikišęs pilvukas. Būtent jis dažnai kelia diskomfortą ar net kompleksus ir perša mintį, jog joms netiks jokie seksualūs apatiniai. Tačiau vykite tokias mintis šalin, nes šiandien gelbsti tobulas išradimas – formuojantys apatiniai, kurie gali ne tik vizualiai liekninti, suteikti nuostabias formas, tačiau dar ir atrodyti itin karštai! Galimas variantas ir formuojantis korsetas su prisegamomis kojinėmis.

Smėlio laikrodžio tipo figūrų savininkės gali rinktis iš labai didelio asortimento: nuo siaurų, atvirų kelnaičių su juostele iki atvirų liemenėlių, korsetų, permatomų apatinių drabužių. Spalvų kontekste taip pat pasirinkimas didžiulis, nes tinka tiek ryškios, tiek klasikinės, ramios, pastelinės spalvos.

Turinčios stačiakampio formos figūrą gali rinktis: arba išryškinti krūtinę ir klubus, pasirenkant įspūdingas kelnaites bei liemenėlę ir taip nukreipiant dėmesį nuo liemens, arba pasirinkti korsetą, erotišką bodį, kurie suteiks liemeniui taip trokštamų gundančių linkių.

Kūgio tipo figūrą turinčioms moterims rekomenduojama išryškinti apatinę kūno dalį, kad vizualiai atsirastų balansas tarp klubų ir krūtinės. Šiuo atveju liemenėlei tiks pasteliniai, nekrintantys į akis atspalviai, plonos petnešėlės, o kelnaites galite rinktis su seksualumo suteikiančiais puošybos elementais: raukinukais, grandinėlėmis, kaspinėliais, karoliukais, odos intarpais ir kt.

Jei norite rinktis iš plačios įvairovės, apsilankykite specializuotose seksualių apatinių, erotikos prekių parduotuvėse. Cupid.lt – bus vienas geriausių pasirinkimų. Čia Jūsų laukia labai didelė seksualių apatinių įvairovė skirtingiems figūrų tipams. Palepinkite save nauju pirkiniu ir tapkite tikra gundymo karaliene.

 

Reklama

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 280 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,