Mano Gargždai



Klaipėdiečių grupė „Studija“ atsisveikins su klausytojais

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Studijos nariai nusprendė, kad balandžio 19 d. koncertas taps paskutiniu viešu koncertu. Organizatorių nuotr. Studijos nariai nusprendė, kad balandžio 19 d. koncertas taps paskutiniu viešu koncertu. Organizatorių nuotr.

Jubiliejiniam, 35 metų koncertui Klaipėdoje besiruošianti grupė „Studija“ praneša liūdną žinią savo gerbėjams. Balandžio 19 d. vyksiantis koncertas bus paskutinis viešas „Studijos“ koncertas, po jo grupė nusprendė išsiskirstyti.

Šiuo metu „Studijos“ muzikantai visą savo laiką skiria repeticijoms. Kas dieną net po dvi repeticijas atlaikantys muzikantai apimti dvejonių. Nežiūrint to, kad kartu praleista 35 metai, sugrota šimtai koncertų, aplankyti kone visi Lietuvos miestai ir miesteliai, ore tvyro liūdesio nuotaikos. Anot grupės vokalisto Stepono Januškos, atėjo laikas prisipažinti, kad grupės narių asmeniniai interesai tapo svarbesni už bendrus kūrybinius siekius.

Studijos nariai nusprendė, kad balandžio 19 d. koncertas taps paskutiniu viešu koncertu. Koncertas skirtas draugams ir tai geriausia proga su visais atsisveikinti.

Grupė „Studija“ dėkoja visiems gerbėjams ir klausytojams už ištikimybę.

Jubiliejinis koncertas bus surengtas šiais metais balandžio 19 dieną 19 val. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje. Bilietus platina bilietai.lt.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 326 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,