Mano Gargždai



Savaitgalį vėjas vartė medžius: Klaipėdos rajone apgadintas automobilis

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento nuotr. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento nuotr.

Per praėjusias 3 paras šalies ugniagesiai gelbėtojai vyko gesinti 90 gaisrų ir atliko 112 gelbėjimo darbų.

 

Praėjusią parą šalies ugniagesiai gelbėtojai 32 kartus vyko šalinti dėl stipraus vėjo ant kelių, automobilių ir pastatų užvirtusių medžių. Pusę šių gelbėjimo darbų jie atliko Klaipėdos apskrityje. 13.41 val. buvo pranešta, kad Vilniuje, Smėlynės Sodų gatvėje, vaikų žaidimo aikštelėje pavojingai pasviręs didelis medis. Ugniagesiai jį nupjovė ir sutvarkė.

19.19 val. gautas pranešimas, kad Šilutės rajone, Saugų seniūnijoje, Alkos kaime, ant automobilio užvirto medis. Vykdami į šį iškvietimą, ugniagesiai pakuliui, ties Vytulių kaimu, nuo važiuojamosios kelio dalies patraukė medį, kuris trukdė eismui. Alkos kaime medis buvo užvirtęs ant automobilio „Nissan Tida“. Ugniagesiai jį patraukė ir supjaustė.

19.35 val. pranešta, kad Klaipėdos rajone, Dovilų seniūnijoje, kelyje Grobštai–Žiaukų kaimas, ant automobilio užvirto medis. Jį nuo automobilio „Volkswagen Passat“ ugniagesiai nukėlė ir patraukė į šalikelę. Vykstant iki Žiaukų kaimo gelbėtojai nuo kelio patraukė dar kelis medžius. Važiuodami į Agluonėnų pusę, ugniagesiai pastebėjo virš kelio pavojingai pasvirusius dar 3 medžius. Ugniagesiai nupjaustė į kelio pusę pasvirusias šakas.

Tuo pačiu metu buvo gautas pranešimas, kad Šilutės rajone, Juknaičių seniūnijoje, Pašyšių kaime, ant namo užvirto medis ir nutraukė elektros laidus. Atvykę ugniagesiai pastebėjo, kad nuvirtę 3 medžiai, jie nutraukė tarp sodybų einančių laidų liniją. Ugniagesiai palaukė, kol atvyko elektrikai ir išjungė elektros tiekimą aukštos įtampos laidais. Tuomet pašalino medžius nuo gyvenamojo namo ir įvažiavimo.  

19.42 val. pranešta, kad Klaipėdoje, prie Jaunimo gatvės, ant automobilio užvirto medis. Krisdama medžio šaka išdaužė automobilio „Volkswagen Touareg“ priekinį stiklą ir nukrito ant šalia stovinčių dviejų automobilių. Jie neapgadinti. Ugniagesiai šaką patraukė.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 312 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,