Mano Gargždai



Siekiama įgyvendinti projektą „Gėlių žiedais pasidabinusi Sendvario seniūnija“

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
Sendvario seniūnijos nuotrauka. Sendvario seniūnijos nuotrauka.

Sendvario seniūnija siekia įgyvendinti projektą „Gėlių žiedais pasidabinusi Sendvario seniūnija“, kurios metu iš gyventojų dovanotų, pasidalintų gėlių sodinukų būtų formuojami gėlynai didesnių gyvenviečių centruose.

 

Šio projekto idėja kilo 2013 metais, kai pavieniai žmonės nuoširdžiai siūlė gėlių sodinukų iš savo sodybų, kadangi daugiametės gėlės ir dekoratyviniai krūmai linkę plėstis, o pertvarkant gėlynus dažniausiai lieka įvairių sodinukų, kuriuos išmesti gaila, o padovanojus, jie atgyja naujam gyvenimui, džiugina akį ir sielą.

Jei projektas vyks sėkmingai šiemet gėlynus planuojama įrengti prie Gindulių bibliotekos ir įvažiavimo į Gindulius, prie Sudmantų parko. Taip pat ketinama gėlių sodinukais pasidalinti su bendruomenėmis, kurios jau yra pradėjusios formuoti gėlynus. Tikimasi tęsti šią idėją, kad gyvenvietės pasidabintų gėlių žiedais ir būtų jauku gyventi.

Mieli gyventojai, tikimės Jūsų aktyvumo, kad bendromis pastangomis papuoštume seniūnijos kampelius gėlių, dekoratyvinių krūmų sodinukais, ir prašome neišmesti nė vieno augalėlio, o pasidalinti jais dėl gyvenviečių puoselėjimo.

Tel. pasiteiravimui (8 46) 48 90 28, mob. Tel. 8 612 46 276.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 280 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,